in

Dennis Lind gør DTC-comeback

Massive Motorsport har fået en guldfugl i nettet.

Kevin Magnussens fætter, DTC-mesteren fra 2013, 21-årige Dennis Lind, bliver næste år teamkammerat med 2014-mesteren Casper Elgaard. 

Det lå ellers i kortene, at Kristian Poulsen skulle træde ind i teamet, men han har af tidsmæssige årsager besluttet sig for lægge alle kræfter i Massive Motorsports ELMS-satsning, og at arbejde på at finde et team at køre Le Mans sammen med. 

Casper Elgaard kan ikke skjule sin begejstring over, at have sikret sig et af dansk  motorsports største talenter lige nu. 

“Vi kan ikke få en bedre kører end ham,” fortæller Casper Elgaard til vildmbiler.dk. 

Dennis Lind glæder sig til næste års kamp om førstepladsen blandt dansk motorsports bedste racerkørere. 

”Det bliver rigtig godt at arbejde sammen med så erfarne folk. Massive Motorsport er måske nok et helt nyt team, men Casper Elgaard og resten af holdet har så meget erfaring, at vi nok skal finde samme i et godt samarbejde og vinde mange sejre. Casper viste jo med årets mesterskab, at der er et stærkt fundament at bygge videre på,” siger Dennis Lind.  

”Det bliver kæmpe stort. Jeg har jo lidt haft det, man kalder, et off år. Selvom jeg har kørt meget race, kunne det godt have været mere stabilt, så derfor glæder det mig rigtigt meget, at jeg har sæson 2015 på plads allerede,” siger Dennis Lind. 

Han er ikke bange for konkurrencen fra den forsvarende DTC mester og teamkammerat. 

”Nu skal vi jo begge vende os til at give lidt ekstra plads, når vi overhaler hinanden. Jeg er helt sikker på, at vi bliver rigtig stærke sammen. Casper kan lære mig en masse og jeg håber, jeg også, jeg kan lære ham lidt, sådan at vi hele tiden holder fokus på at være de hurtigste,” fortæller Dennis Lind med et smil. 

Og der bliver også brug for hurtigheden og professionalisme, for Massive Motorsports målsætninger er høje. 

Med et stærkt team skal vi også tænke stort, så vi går både efter at vinde det individuelle DTC-mesterskab samt teammesterskabet,” slutter Casper Elgaard 

Første test af styrkeforholdet bliver 25.-26. april til åbningsløbet på FDM Jyllandsringen.  

[highlight background=”#333″ color=”#fff”]Fakta om Dennis Lind:[/highlight]

  • Vinder af DTC 2013. 
  • Andenplads i DTC 2012. 
  • Vinder af Formel Ford festivalen 2010. 

[highlight background=”#333″ color=”#fff”]Fakta om Massive Motorsport:[/highlight]

Ud over Lind kører Casper Elgaard og Kristian Poulsen også for teamet. Casper Elgaard er forsvarende DTC-mester og har i alt vundet mesterskabet fem gange, mens Kristian Poulsen har vundet Le Mans GTA-Am klassen og senest FIA World Endurace Cup i GTA-Am.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings