in

Dansk rigmand forlader Aston Martin

Den danske rigmand, Jan Struwe, har siden 2010 lagt millioner af kroner i det danske racerteam, Young Driver AMR, men nu trækker han sig tilbage.

Det vil sige, at der ikke kommer til at stå Young Driver AMR på bilen i årets FIA GTE-mesterskab og på Le Mans.

Men “Dane-Trane” forsætter i fabriksregi, og derfor vil verdensmestrene, Nicki Thiim og Marco Sørensen, også være til start og klar til at forsvare deres titel på Silverstone i påsken.

 “Jeg føler, at det er blevet tid til at tage en pause, og det glæder det mig, at Nicki og Marco fortsætter hos Aston Martin Racing,” fortæller Jan Struve. 

Siden 2010 har Young Driver AMR deltaget med GT1-, GT3- og GTE-versioner af racerbiler fra Aston Martin til FIA GT1 World Championship, ADAC GT Masters og siden 2013 til FIA World Endurance Championship.

Til de betydningsfulde præstationer hører sejrene til verdensmesterskaberne i GTE-Am- og GTE-Pro-klassen i FIA WEC i 2014 og 2016, og klassesejren på Le Mans i 2014.

Nicki Thiim og Marco Sørensen tester i disse dage for Aston Martin Racing i Algarve i Portugal.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Det har været en flot indsats at Jan har gjort for Aston Martin Racing og Young Drivers Team har i alle årene været et af de mest betydende teams i GT Racing. Flot gået og helt i orden at tage en puster!