in

Big Mag håber på ny Corvette-kontrakt

Jan Magnussen har endnu ikke forlænget sin kontrakt med Corvette i USA.

Men han håber snart, det sker.

“Som jeg præsterer i øjeblikket, forventer jeg da at få en ny kontrakt, men ved jo aldrig, hvad teamet har af planer. Måske vil de have en yngre amerikansk kører på holdet,” siger Jan Magnussen til vildmbiler.dk.

Bliver det farvel til Corvette, åbner der sig med garanti flere nye døre.

Vildmedbiler.dk har forelagt Magnussen historien om, at Labre Competition vil køre med to fabriks-Corvetter i WEC/VM næste år.

“Det kunne da være en mulighed, men selv om Labre har meldt ud, at de vil køre GT Pro, tror jeg det ender med at de kører Pro-Am, og det har ikke min interesse,” slår Magnussen fast.

Indtil videre er det hele spekulationer, og Jan Magnussen gør det så godt i USA, at Corvette næppe kan komme uden om ham.

I weekenden var han igen på podiet i IMSA-mesterskabet, denne gang i sekstimersløbet på den legendariske racerbane, Watkins Glen.

En afkørsel tidligt i løbet satte ellers Magnussen og Antonio Garcia et pænt stykke bagud, men effektivt teamwork og suveræn kørsel var medvirkende til, at parret med tredjepladsen kunne øge deres føring i mesterskabet.

Også danske Christina Nielsen kom på podiet på Watkins Glen, hvor hun sammen med sine to teamkammerater i sin røde Ferrari hentede en andenplads i GTD-klassen og samtidig tog føringen i mesterskabet.

Fabrikskøreren Michael Christensen var også på arbejde på Watkins Glen i en privat Porsche, men måtte tage til takke med en syvendeplads i GTD-klassen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings