in

Weekendens motorsport update!

Talentfulde Mikkel O. Pedersen gjort rent bord i Special Saloon Car ved DM-finalen på FDM Jyllandsringen.

Han vandt i sin Porsche 991 GT3 Cup alle tre løb i suveræn stil og sluttede på en samlet tredjeplads i mesterskabet, selv om han kun har deltaget i to ud af fem løb.

Vinderbilen fra weekendens løb er efter mange løb i bl.a. Porsche Super Cup nu så slidt, at den bliver sendt på pension.

“Jeg har kig på en næsten ny 2016-model, som jeg håber at kunne køre Super Cup med næste år, alternativt Carrera Cup, hvis jeg ikke kan finde de store penge,” fortæller Mikkel O. Pedersen til vildmbiler.dk.

Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen sluttede på syvende- og sidstepladsen i GTE-klassen i ELMS på Spa.

Tre omgange nede.

Johnny Laursen, der startede løbet i den rød-hvide Ferrari 458 Italia, havde uheldigvis nærkontakt med en prototype, hvilket krævede tid i pitten, og da han tillige blev idømt en  stop-and-go-straf, var løbet kørt.

Audi Sport Academy Driver, Nicklas Nielsen, var hurtigste mand i den første træning til Audi TT Cup-løbet i Ungarn, og med en tredjeplads i kvalifikationen var der lagt op til en stor weekend.

Optimisme var der stadig efter det første løb, hvor han sluttede på tredjepladsen, men i det andet løb, hvor han startede i tredje række, fik han efter noget tumult er dårlig start, og måtte tage til takke med femtepladsen.

De betød, at han rykkede fra tredje- til fjerdepladsen i den samlede stilling, men er kun et enkelt point efter den anden Audi Sport Academy Driver, sydafrikaneren Sheldon van der Linde.

“Der er stadig tre afdelinger, seks løb, at køre, så der er gode muligheder for at slutte på podiet,” siger Nicklas Nielsen til vildmedbiler,dk.

Morten Dons blev nummer otte i LMP3 med RLR Motorsport i ELMS-afdelingen på Spa.

Jacob Mathiassen blev med en første- og andenplads ved DM-finalen på FDM Jyllandsringen en sikker vinder af årets Citroën DS Cup.

“Det er en supergod fornemmelse at stå her. Vi var ikke tilfredse efter kvalifikationen, men jeg er glad for, at jeg fik mig kørt mig op, så jeg kunne tage titlen med en sejr i det første af weekendens to løb,” siger Jacob Matiassen.

Der var ikke meget at glæde sig over for Anders Fjordbach og Dennis Andersen i Renault Sport Trophy-afdelingen på Spa. Dennis blev, som du kan se på videoen på vildmbiler.dk, ramt af to biler og måtte udgå.

Men bilen blev klar, så Anders Fjordbach kunne starte i klassens andet løb. Men han var heller ikke heldig. Som teamkammeraten blev han også kørt af i det første sving.
….

Den 21-årige rallykører, Jacob Madsen, og hans 31-årige codriver, Line Lykke Jensen, er Danmarks mest talentfulde rallyhold i mange år.

Det satte de en tyk streg under med en overlegen sejr i deres Opel Adam R2 i mesterskabet for tohjulstrukne, tunede biler under 1600 ccm.
Med fem sejre i fem løb behøver de end ikke stille op i finalen om en måned, mesterskabet er i hus.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings