in

Dansk team med LMP2 på Le Mans

Danske High Class Racing har købt endnu en Dallara-Gibson LMP2, magen til den Anders Fjordbach og Dennis Andersen kører ELMS i.

Prototypen er lejet ud til det russiske team, SMP Racing, og skal køres af Renault Formel 1-testkøreren Sergei Soritkin, der får debut på Le Mans, og de to Indycar-kørere Viktor Shaitar og Mikhail Aleshin.

High Class Racing stiller ud over bilen også mekanikere og andet personale til rådighed. SMP medbringer selv en raceingeneer.

Det er meningen at SMP Racing skal køre med bilen er de resterende løb i European Le Mans Series.

Foto: dailysportscar.com

..

Nicklas Nielsen kom tilbage i kampen om det internationale tyske Formel 4-mester med

en tredje, en ottende- og andenplads i weekenden løb på Red Bull Ring i Østrig.

I den samlede stilling ligger han på en fjerdeplads 29 point efter nummer et og to.

Der er fire løb tilbage i serien, så der er stadig masser af point at køre om.

“Jeg syntes det går bedre og bedre for både teamet og mig, så jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til at vinde mesterskabet,” siger Nicklas Nielsen til vildmbiler.dk.

Det næste løb køres på Oschersleben, derefter er det Nürburgring, Sachsenring og til slut Hockeheim den 23. september.

Det var ren opvisning af Mikkel O. Pedersen, da han testede fornem i Special Saloon Car på Ring Djursland.. Tre løb og tre sikre sejre blev det til for den 20-årige Struer-kører.

En god optakt til fjerde afdeling af den internationale Porsche Mobile1 Supercup, som køres i forbindelse med det østrigske Grand Prix på Red Bull Ring i starten af juli.

”I denne weekend er der blevet kørt en afdeling af Porsche Carrera Cuppen, så jeg er naturligvis ikke så forberedt som de supercup-kørere, der kørte med der, men jeg kender banen, og nu skal jeg lige bruge noget tid i simulatoren, så jeg er klar til at tage til Østrig,” siger han. 

Den tidligere Le Mans-vinder, Kristian Poulsen og hans bror Roland, har af personlige årsager stoppet deres angegement med Engstler Motorsport i den tyske TCR-serie.

Det fortalte Kristian Poulsen til vildmbiler.dk på Ring Djursland, hvor han ude at kigge på DTC.

Hverken Kevin Rossel eller Nicolaj Møller Madsen var til start for PROsport Performance i GT4 på Red Bull Ring i Østrig i weekenden.

Kevin på grund af manglende tid i et hårdt presset DST-program, mens Møller Madsens fravær er mere kryptisk. I en pressemeddelelse siger han, at det skyldtes en teknisk fejl på Porsche Cayman GT4-raceren, som han bankede i muren i afdelingen i England.

“Desværre er det ikke lykkedes at finde forklaringen på den tekniske fejl, og derfor har mit Porsche-team, Prosport Performance, valgt ikke at stille op, når tredje afdeling af GT4-mesterskabet i weekenden køres på østrigske Red Bull Ring.

”Det er både jeg og teamet rigtig ærgerlige over, men jeg forstår også godt, at man ikke tør stille til start, når man ikke er sikker på, at det samme kan ske igen,” siger Nicolaj Møller i en pressemeddelelse.

!!!!!!!!!!!!

Vildmedbiler.dk har kontaktet det tyske team får at få deres svar på, hvorfor han ikke kører, og det lød kort og kontant: “Ask Møller Madsen.” 

Det gjorde vi så igen, men er ikke blevet klogere.

Men måske handler det om penge, for de to crash, først på Brands Hatch og derefter i Phoenix Racings Audi på Nürburgring, er ikke billige.

Mikkel Mac og portugiseren Miguel Ramos vandt i deres Spirit of Race Ferrari 488 GT3 det ene af de to løb i GT Open på Paul Richard i weekenden. I det andet blev de nummer syv.

Danskeren kørte bilen på pole til løbet, de vandt.

De to kørere ligger efter tre afdelinger nummer fire i mesterskabet.

Nicolaj Sylvest var ikke helt på toppen i ADAC GT Masters på Red Bull Ring i weekenden. Han blev nummer 13 i Free Practice Trophy, nummer 23 i kval 1 og 15 i race 2.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings