in

Fra gokart til Ferrari

Danske Formula Racing oplyser i dag, at Nicklas Nielsen skal køre Ferrari Challenge for teamet i denne sæson. 

Den 20-årige århusianer viste sig flot frem sidste år ved at vinde verdensfinalen i Ferrari-serien på Mugello, og det er den præstation, der nu fører ham videre i karrieren. 

Nicklas Nielsen har, siden han stoppede i den tyske Formel 4-serie sidste år, med stor succes kørt gokart i for Ralf Schumachers team i World Series Karting.  

“Jeg fortsætter med at køre gokart,” for det er fysisk og psykologisk god træning ved siden af GT-racing,” fortæller Nicklas Jensen, der glæder sig til at komme tilbage i Ferrari 488’eren. 

Hos Formula Racing, hvor man igen i år forbereder sig på et stort team med både danske og udenlandske navne, forventer man sig stort af Nicklas Nielsen. Det danske Ferrari-team har gennem årene haft succes med udvikling af unge talenter og har sendt profiler som Mikkel Mac og Mikkel Jensen videre til aftaler med store teams under Ferrari og BMW. 

“Efter Nicklas’ fantastiske debut sidste år er det svært ikke at have store forventninger til ham. Målet er at skabe opmærksomhed blandt de store GT-teams og bygge videre på den interesse, som Nicklas skabte med sine flotte resultater sidste år på Mugello,” lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen. 

Ferrari Challenge Europe afvikles over syv afdelinger på berømte racerbaner i Europa. Premieren finder sted den 23.-25. marts på Mugello i Italien, mens finalen – den store Finali Mondiali, hvor alle verdens Challenge-serier mødes i et kæmpe opgør afvikles på Monza den 1.-4. november 

FERRARI CHALLENGE EUROPE 2018: 

23.-25. marts: Mugello, Italien 

27.-29. april: Silverstone, England 

11.-13. maj: Spa-Francorchamps, Belgien 

7.-9. juni: Misano, Italien 

20.-22. juli: Brno, Tjekkiet 

14.-16. september: Barcelona, Spanien 

1.-4. november: Monza, Italien 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings