in

Vildt testprogram for Lundgaard

Spa på mandag og tirsdag, Istoril lørdag og søndag, Paul Richard den 28.-29. november, Silverstone den 5.-6. december og Barcelona den 11.-15. december. 

Så er det hjem på juleferie for Christian Lundgaard, der er knyttet til Renaults F1-team som udviklingskører. 

Måske, måske ikke, for der snakkes om, at den 16-årige Hedensted-dreng skal køre en vinterserie i Indien eller New Zealand. 

Christian Lundgaard skal sammen med hollandske MP Motorsport, det team han har kørt for og vundet den nordeuropæiske Formel 4-serie for i denne sæson, teste i Formel Renault 2,0 på ovennævnte baner. 

Kun afbrudt af finalen i det spanske Formel 4-mesterskab i Estoril i Portugal. Her fører han med tre point i den samlede stilling og er favorit til at tage det mesterskab også. 

Christian Lundgaard var første gang i den hurtigere Formel Renault 2,0-racer i Barcelona i mandags, og overraskede ved at køre på tider, der var blandt de allerhurtigste. 

Christians storebror, Daniel, der vandt Formel 4 Renault.dk i år, og dermed præmien på en Formel 3-test, fortsætter med stor sandsynlighed karrieren i DTC. 

Formel 3-test-præmien er blevet konverteret til kontanter, der skal bruges til DTC-projektet, som han og hans bagland arbejder på at få op at stå. 

Gerne i et etableret team. 

“Vi kikker os grundigt omkring, for det skal være et team, der har overskud til at give Daniel de bedste betingelser,” siger brødrenes far, Henrik Lundgaard. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings