in

Lundgaard får lyn-debut i GP3

Christian Lundgaard debuterer i GP3 på Paul Richard i weekenden. 

Det har været planlagt længe, at han skulle prøve talentet af i GP3 på et tidspunkt i denne sæson, men lige pludselig stod MP Motorsport og manglede en kører til deres ny GP3-team som erstatning for Will Palmer, der præsterede virkelig dårligt i første afdeling i Barcelona og har forladt serien. 

Og så fik Lundgaard sædet tilbudt, og han får dermed lyndebut i klassen.

Will Palmer er søn af den tidligere Formel 1-stjerne, Jonathan Palmer, og bror til Kevin Magnussens tidligere teamkammerat hos Renault, Joylon Palmer.

MP Motorsport, som den danske Formel 1-lærling er knyttet til i Formel Renault Eurocup, er debutanter i GP3-serien efter at have overtaget den plads, som tidligere tilhørte franske DAMS. 

Og Christian Lundgaard bliver med sine 16 år den absolut yngste i løbet på Paul Richard, mere end et år yngre end den næstyngste. 

Løbet på Paul Richard beskrives som en “one-off-entry”. 

“Det er en stor chance for mig at deltage i GP3-serien, og alt med undtagelse af banen vil være nyt for mig, specielt at køre bilen, der har langt flere hestekræfter og ikke mindst meget mere downforce end den racer, jeg normalt kører i. Men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for få et godt resultat, og ellers lære så meget som muligt i den kort tid, jeg er i bilen,” siger Christian Lundgaard. 

På Paul Richard skal Lundgaard hos MP Motorsport køre sammen med Niko Kari og Dorian Boccolacci, der ligger seks og ti efter første afdeling i GP3 i Barcelona. 

GP3-weekenden starter med træning fredag kl. 10.25 efterfulgt at kvalifikation kl. 18.25 samme dag. Første løb køres lørdag kl. 11.30 og løb to søndag kl. 10.50. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings