in

Unge racertalenter vil køre DTC 

 

Mange unge danske racertalenter har øjnene rettet mod DTC.

Dansk motorsports kongeklasse!

De aktionsfyldte race, den store medieopmærksomhed og den imponerende Tv-dækning, trækker.

Promotor Peter Elgaard har fået flere henvendelser om ledige sæder til Danmarks Grand Prix i weekenden, men han opfordrer de unge talenter til at slå koldt vandt i blodet.

“Der er så mange detaljer og krav, der skal op i en højere enhed, hvis et DTC-projekt skal lykkes,” siger han til vildmbiler.dk. 

Og dermed mener han, at det ikke bare handler om at købe eller leje en bil og så møde op med køredragt, hjelm og et par mekanikere.

“De unge skal være klædt på til at håndtere pressen, stå frem og sige ord på Tv, arbejde under pres, have de rigtige folk bag sig og ikke mindst have deres hospitality-faciliteter på plads,” tilføjer promotoren. 

De skal også gøre sig klart, at man med den konkurrence, der er i klassen, ikke bare lige går ind og kører i Top-10.

Slet ikke, hvis det sker lige midt i sæsonen.

Og har man lovet sponsorerne det, er det allerede ved at gå galt.”

Derfor opfordrer Peter Elgaard de unge talenter til at få nogle test i DTC-biler, og hvis det går godt, begynde at bygge et team og dem selv op fra sæsonstarten.

“Med det niveau DTC har fået, er det rigtige vej til at blive et kendt navn i motorsporten,” siger han. 

Et af de store udfordringer Peter Elgaard har lige nu er således ikke at finde nye spændende kørere til serien, men at finde dygtige teamchefer og mekanikere, der kan håndtere en DTC-bil.

“Vi arbejder målrettet med opgaven, og er da også i kontakt med et par af de “gamle” DTC-teams om at få dem tilbage i gamet. De har erfaringen og ekspertisen til at magte opgaven på et højt niveau,” slutter han. 

Efter hvad vildmbiler.dk erfarer, er også et par af de nuværende topteams blevet opfordret til at tage sig af en ny bil og en ny ung kører.

Næste afdeling i DTC-mesterskabet er Danmarks Grand Prix i weekenden på FDM Jyllandsringen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment