in

Tre danskere i rookietest i Bahrain

Michael Markussen, der i år har kørt DTC og nogle internationale løb i LMP3, er blandt de tre danskere, der er på startlisten til FIA WEC Rookie Test i Bahrain søndag den 15. december. 

Dagen efter WEC-afdelingen på samme bane. 

Han skal teste med danske High Class Racing i teamet LMP2 prototype, der deltager i WEC-afdelingen. 

“Michael vil gerne køre Le Mans næste år, så i Bahrain får han muligheden for at vise, hvad han kan og med en god præstation få et sæde i LMP2 næste år,” siger High Class Racings teamchef, Peter Utoft. 

Der er kun bekræftet en kører på den danske LMP2, men Peter Utoft fortæller, at man gerne vil have en kører eller to mere med i bilen. 

BMW fabrikskøreren Mikkel Jensen skal også teste LMP2 med G-Drive Racing i Bahrain. Han er af FIA blevet belønnet med testen for sin sejr i LMP3 i European Le Mans Series. 

Tredje danske kører i rookietesten, foreløbig, er AF Corse Ferrari-køreren Nicklas Nielsen. Han deltager i GTE-Am-klassen i hele WEC-serie sammen med stjernekøreren, italieneren Alessandro Pier Guidi. 

“Jeg havde hørt lidt om, at jeg skulle køre rookietesten, men det er først da du ringer, at jeg hører,at det er bekræftet,” siger Nicklas Nielsen til vildmedbilers.dks bilredaktør, Steen Nielsen. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings