in

MINI med voldsomme kræfter

Den er voldsom, den er hurtig og så er den hundedyr!

MINI har netop præsenteret den ny John Cooper Works GP, der er det hurtigste “Hundehus” nogensinde.

Hjertet i MINI John Cooper Works GP er en modificeret toliters, firecylindret turbomotor med 306 hestekræfter og et drejningsmoment på 450 Nm.

Geakassen er en ottetrins Steptronic automatgearkasse med differentiale på forhjulene. Et unikt DSC/antispin-systeme har den også.

Præstationerne er 0-100 km/t går på 5,2 sek. og topfarten 265 km/t.

John Cooper Works GP er med specielle motorophæng og sportsundervogn, som er sænket 10 mm, den har 360×30 mm ventillerede bremseskiver på forakslen og de står på 18” alufælge.

Med hjulkasser i kulfiber, en iøjnefaldende tagspoiler og to store 90 mm udstødningsrør i midten af kofangeren skal den nok få bilelskere til at blinke et par gange med øjnene og ønske “bare den var min”.

MINI John Cooper Works GP Concept blev afsløret på biludstillingen i Frankfurt i efteråret 2017. Konceptbilen viste den moderne racing-essens af MINI, inspireret af den legendariske første MINI model fra 1959.

Premieren på den endelige version var på Los Angeles Auto Show.

Den nye MINI John Cooper Works GP bliver lanceret i marts 2020. Baseret på de nuværende afgiftsregler estimeres en startpris på omkring 770.000 kroner. De endelige tekniske data vil foreligge i december, og her vil også den endelige pris blive bekræftet.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings