in

Toyota bedst med brugte hybrider

Toyota er verdensmester i hybrid-biler, og den de andre er oppe imod, når det gælder salget og både nye og brugte i Danmark. 

Pristjekkeren AutoUncle.dk har lavet en top-10 over de bedst sælgende brugte hybridbiler lige nu, og her står der Toyota på det hele, næsten i hvert fald. 

Ifølge AutoUncle.dk er der i skrivende stund 54 brugte hybrider til salg 

Yaris Hybrid er med 291solgte biler i de sidste tre måneder topscoreren.  

En ny Yaris Hybrid H2 koster lige nu 192.000 kroner, og en hurtig søgning på AutoUncle.dk viser, at man med lethed kan spare over 30.000 kroner, hvis man er villig til at tage en model fra 2016 eller 2017.  

Toyota Auris tager andenpladsen, og Toyota C-HR kommer ind på tredjepladsen med henholdsvis 224 og 65 solgte.

“Vores pristjek viser, at det er de billige og let tilgængelige hybrider fra Toyota, der hitter blandt danskerne. De japanske hybrider er simple og skal ikke lades op, og så kommer de med en god portion af standardudstyr til en skarp pris,” siger Johan Frederik Schjødt fra AutoUncle. 

Sidst på top-10 finder vi Kia Niro, der stadig er helt ny, men alligevel formår at køre sig ind på listen i form af et par interessante demobiler med lavt kilometertal. 

Den hurtigste og dyreste på listen er en BMW 3-Serie plug-in-hybrid. 

 

AutoUncle pristjekker brugte biler online, og har i sin database mere end 5,8 millioner brugte biler fra over 1700 hjemmesider i Europa. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Volvo udfordrer flyindustrien!

Opel sender Adam på pension