in

Suzuki klar med ny Vitara

Suzuki har præsenteret med en helt ny Vitara.

Og gør klar til comeback i Danmark, hvor den forventes at blive præsenteret i april. Priserne er endnu ikke forhandlet på plads, men pressechef John Mogensen, Suzuki DK, siger til vildmbiler.dk, at han forventer, at de kommer til at ligge mellem Renault Capture/Nissan Juke og Nissan Qashqai. Det vil sig lige omkring 200.000 kr.

Vitara var storsælgende indtil slutningen af 00’erne, hvor finanskrisen og ændrede afgiftsregler så godt som tog livet af den
Men inden da blev der solgt flere end 30.000 Vitara i Danmark, så den ny model har noget at leve op til.

Vitara vender den tilbage med et nyt stærkt design og gør sig klar til kampen mod andre kompakte crossovers som Captur, Juke og Opel Mokka.
Det er tydeligt at se, at den ny Vitaras skarpslebne og dynamiske linjer er tro mod Suzukis autentiske SUV-design. Den fremstår som en moderne og kompakt fortolkning af en SUV.
Vitara 2015 er krympet lidt i forhold til forgængeren Grand Vitara, og det betyder lidt mindre plads i kabine og bagagerum.

Den ny Vitara kommer til Danmark i tre udstyrsvarianter (ingen skrabede, red.) og med 1.6 benzin- og dieselmotorer, begge med 120 hk, og det forventes, at brændstof-økonomien vil lande på et niveau omkring de 19 km/l for benzinudgaven og cirka 24 km/l for dieselmodellen (EU-norm ved blandet kørsel).
I udgaverne med AllGrip 4WD vil forbruget være marginalt højere.

Vitara årgang 2015 byder på flere store Suzuki- nyheder.
Den kan fx fås med et radarbaseret nødbremsesystem (AEB), der advarer og evt. nedbremser bilen, hvis føreren ikke selv reagerer, en aktiv fartpilot (ACC), der automatisk holder afstand til den forankørende bil, ligesom nogle modeller vil komme med det nyeste af det nye indenfor nærlys, LED, der giver et fantastisk lys og samtidig er energibesparende.
Og i instrumentpanelet sidder en 7″ touchscreen, der blandt andet har indbygget håndfri Bluetooth og Smartphone Link for spejling og betjening af ejerens mobiltelefon via skærmen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Se førerløs Audi på Hockenheim ved DTM Finalen

Fiat 500 som crossover