in

Stor plan: DTC og DST skal forenes

Toppen af dansk banesport skal forenes i en klasse. 

Det er et ønske fra racerteamet Flexlease.nu, der har taget initiativ til at forene DTC og DST (nu Super GT, red.) og de har allerede holdt møde med både FDM Sport og Padborg Park omkring et fremtidig samarbejde klasserne og banerne imellem. 

“Vi vil gerne være med til at løfte dansk banesport op til et højere niveau ,og det kan vi kun ved at samle de bedste kørere i en klasse,” siger CEO i Flexlease.nu, Kent Bernsdorf, til Vildmedbiler.dk. 

Den melding glæder DTC-promotor Peter Elgaard. 

“Jeg har haft nogle samtaler med Tom Pedersen, og vi sætter begge stor pris på det initiativ Flexlease.nu har taget,” siger han til Vildmedbiler.dk. 

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tom Pedersen. 

Hvornår en fælles klasse kan debutere på de danske baner, er endnu uvist, men det bliver tidligst i 2020 på grund af de aftaler, der er indgået i de to klasser i 2019. 

“Set ud fra et sportsligt synspunkt er det en logisk beslutning at slå de to klasser sammen, så nyheden glæder mig,” siger DASUs sportschef Bo Nielsen. 

Flexlease.nu-Strøjer Tegl har meddelt FDM Sport, at de fortsætter i DTC i den kommende sæson, men de udvider næste år deres racer-aktiviteter til også at omfatte Super GT med to eller tre biler.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings