in

Seat med ny dimension

Seat Leon stationcar er en af de smukkeste biler i mellemklassebilen, og i en ny Allroad-version er den nu også en af de mest alsidige.
X-Perience, hedder den, og er med træk på alle fire hjul og en ekstra frihøjde på 2,8 cm. I topversionen med 184 hestes turbodiesel, DSG-gearkasse og og et orgie i elektroniske hjælpe-systemer, der kan hæve øjenbrynende på selv den mest inkarnerede teknikfreak.
Firehjulstrækket hedder 4DRIVE, og det fordeler automatisk trækket efter behov, og allroad-udstyret gør det muligt at bevæge sig uden for asfalterede ruter.

4Drive-systemet er blandt de mest moderne og effektive systemer af sin slags i verden. Det reagerer ekstremt hurtigt på alle mulige input under kørslen og leverer derfor en markant fordel, når det gælder aktiv sikkerhed og dynamik.

Under normale kørselsforhold overfører koblingen det meste af motorkraften til forhjulene.
Hvis bilen mister vejgreb, fordeles en del af trækkraften på et splitsekund til baghjulene ved at et stempel trykker pladeenhederne sammen på en kontrolleret måde.

Leon X-Perience har sin egen markante karakter takket være de robuste lister på dørpanelerne og hjulkasserne, den kraftfulde front med store luftindtag og integrerede tågeforlygter med kurvelys samt frontspoileren i aluminiumslook.
Bagenden adskiller sig også med en ny stødfanger med en liste i aluminiumslook og forkromede afgangsrør, der er standardudstyr på dieselversionen med 184 hk.
De store hjulkasser giver plads til 17″ fælge eller 18″ fælge (ekstraudstyr) i et specielt dobbelt 5-eget design.  Der er valgfri sort eller forkromet tagræling.

I kabinen giver nye materialer, fokus på detaljerne og en kombination af stærke farver bilen en imponerende personlighed. Der kan vælges mellem indtræk i kvalitetsstof i sort og gråt, brunt indtræk i alcantara eller helt sorte lædersæder.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings