in

Så er der priser på VW T-Roc

Sådan! 

Jeg er sgu lidt imponeret af den ny VW crossover, T-Roc 

Sejt navn, superdynamisk design, høj sikkerhed og et stort udstyrs- og motorprogram. 

En højbenet Passat, der har alle chancer for at blive en storsælger. 

Basisversionen med en 115 hestes 1,0 TSI-motor, klimaanlæg, Composition Media med 8” touchskærm i glas, Adaptiv fartpilot, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl, LED baglygter, Lane Assist og Front Assist med citynødbremsefunktion og fodgængerovervågning koster 239.990 kr. 

På med et par fede 17/18″ alufælge og du har en bil, du bliver glad for at køre i og ikke mindst at se på. 

Hvis høj sikkerhed spiller en stor rolle, når du køber ny bil, så kan jeg fortælle dig, at T-Roc opnåede de maksimale fem stjerner i Euro NCAP-crashtesten, den scorede 96 pct. i kategorien voksenbeskyttelse og 87 pct. i beskyttelse af børn. 

VW har gjort sit til, at du selv, din hustru og jeres børn er godt beskyttet, hvis det skulle gå galt. 

T-Roc er ikke bare stangsmart, der er også rummelig. Der har god plads til fem og bagagerumskapaciteten er pæne 445 liter. 

Interiøret lever helt op til det indtryk, man får af bilen ved første blik. Instrumentpanelet er domineret af store glasflader med bl.a. den otte tommer store berøringsskærm. 

Så flot.

Er den billigste model ikke lige dig, så kigger du bare på næste side i brochuren. Der er nemlig flere varianter med mere udstyr, større motorer, ja lidt mere af det hele. 

T-Roc fås i tre udstyrsversioner henholdsvis City, Style og Sport til priser fra de nævnte 240.000 kr. til en 2,0 TDI Sport med 190 hk 2,0 TDI-motor, 7-trins DSG-gear og 4Motion-firehjulstræk til 388.995 kr. 

Til T-Roc Sport kan du for ekstra 11.997 kr. få den leveret med en DK Sportpakke, der omfatter sportsundervogn, 18” Grange Hill letmetalfælge, røde bremsekalibrer, tonede ruder og sportsinteriør (kromelementer, rød ambiente belysning, alupedaler, røde dekorpaneler og sort taghimmel). 

Så kører det for dig… 

T-Roc har Danmarkspremiere i weekenden den 9.-10. december. 

Læs om de forskellige udstyrsvarianter på www.vw.dk 

 Og så lige: Hvad syntes du om T-Roc.

 

l 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dansker bag nyt bilmærke-comeback

Sådan rangeres danske racerkørere