in

Rallycross-stjerne får stor chance

Fundraising har skaffet rallycross-køreren Ulrik Linnemann midler til at prøve talentet af i et professionelt team og i en ny racer. 

Massive Motorsport-køreren har lavet en med det svenske VM-team, Oelsberg MSE Motorsport Evolution, om at køre en Honda Civic Coupé i finalen i Rally Nordic i Stockholm.

Honda’en, der i 2016 og 17 har kørt i Red Bull Global Rallycross i USA, er for nyligt blevet FIA-godkendt til at køre i europæisk rallycross, og den 29-årige danske rallycross-stjerne bliver den første, der skal køre bilen i Europa. 

“Jeg er utroligt glad for den støtte, jeg har fået fra Facebook-venner og sponsorer, selv om jeg kunne fortælle om  projektet,” siger Ulrik Linnemann til Vildmedbiler.dk. 

Alle på fredag skal Linnemann mødes med Oelsberg MSE i Sverige for at køre den første test i bilen.

“Det bliver fantastisk at prøve en anden bil end den VW Polo, jeg selv ejer og kører i,” fortæller han. 

Ulrik Linnemann fik for nylig en spektakulær debut i Rally Nordic på Nysum-banen ved Hobro, hvor han havde en neglebidende duel med svenske Oliver Eriksson, der ligger på andenpladsen i mesterskabet. 

Den 29-årige kører fra Skivum i Nordjylland har valgt at slutte sæsonen af i den ny racer som forberedelse til den komme sæson. 

“Jeg har sat min Polo til salg, og får jeg den solgt, håber jeg at kunne fortsætte hos Olsberg MSE. Jeg har fået et kontraktudspil, men det beløb, der står på papiret, skal forhandles noget ned, før jeg vil skrive under,” indrømmer Ulrik Linnemann overfor Vildmedbiler.dk. 

“Med en toppræstation i Stockholm kan jeg forhåbentlig bringe mig i en fordelagtig forhandlingssituation,” slutter han

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings