in

Racertalenter svigtet af deres teams

En løb lige til glemmebogen.

To af Danmarks allerstørste racertalenter, Nicklas Nielsen og Nicolaj Sylvest, havde svært ved at få smilet frem efter weekendens racer på Lausitzring.

For Nicklas Nielsen var anden afdeling i den tyske Formel 4-serie nærmest en katastrofe. Hans team, US Racing, der bl.a. ejes af Ralf Schumacher, blev efter kvalifikationen, hvor teamets  kørere besatte de fire første pladser, straffet for at kører uden reglementsbestemt camper-sensor på forhjulsophænget.

US Racing ankede straks dommen, da de ikke mente det stod i reglementet. Det betød at afgørelsen fik opsættende virkning og at Nicklas Nielsen, der kvalificerede sig som toer, fik lov til at starte.

Kilder som vildmbiler.dk har talt med, fortæller, at der i et tillæg til reglementet fra sidste år,  står skrevet, at den omtalte sensor skal være monteret.

“Det var en rigtig træls weekend,” fortæller Nicklas Nielsen til vildmbiler.dk. “I det første løb ødelagde jeg frontvingen, da en kører spandt foran mig, og så var det løb kørt. Der er kun hundrededele mellem de bedste kørere, så  den mindst fejl på bilen ødelægger alt.”

“Nu må vi se, hvad dommen over teamet bliver. Jeg fik ikke mange point med hjem fra Lausitzring, så bliver teamet frataget alle point, slipper jeg nådigt,” slutter Nicklas Nielsen.

For Nicolaj Sylvest var der også problemer på de indre linjer. Hans team, Zakspeed Racing, havde ekstremt svært at finde det rette set-up til Mercedes GT3-raceren, og det betød, at Nocolaj og hans medkører slet ikke kunne få fart i bilen.

“Vi lavede ingen køremæssige fejl, og teamet har da også erkendt, at de ikke har leveret varen og har lovet bod og bedring,” fortæller Nicolaj Sylvest, der kan se frem til to ekstra testdage inden det næste løb i GT Masters på Red Bull Ring.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings