in

Far sælger hus for at hjælpe sin søn

Det koster en “bondegård” at få et sæde i de bedste racerteams.

Derfor kan det kan være svært for mange store talenter selv at skaffe de mange penge, når man er en ukendt opkomling.

Men så er det godt at have en familie, der tror, der er noget stort i vente ude i fremtiden, og er villige til at satse hus og hjem i forsøget på at nå målet.

Frederik Vesti fik efter nogle gode test tilbudt et sæde hos det hollandske topteam i Formel 4, Van Amersfoort Racing, mod betaling!

Den chance ville hans far, den tidligere racerkører, Peter Vesti, ikke lade gå fra sig. Han solgte alt hvad han ejede og havde, blandt et nedlagt landbrug, så de kunne betale det, Van Amersfoort krævede.

“Frederik får kun sådan en chance en gang, så vi var i familien enige om at sælge gården og hvad, vi ellers havde af værdi, og flytte i en lille andelsbolig,” fortæller Peter Vesti til vildmbiler.dk.

Bilforretningen i Grindsted og dog stadig i familiens eje.

At Frederik Vesti er et stort talent er der efterhånden ingen, der er i tvivl om. Han tog springet fra gokart til Formel 4 og præsterede straks på højt niveau.

Herhjemme startede han med at gøre rent bord i premieren i den ny danske Formel 4-serie på FDM Jyllandsringen, og i den forgangne uge sluttede han på andenpladsen i finaleløbet i den tyske Formel 4-serie på Lausitzring.

Det gav genlyd!

Frederik er kun 15 år, men er som sin far totalt dedikeret til projektet.

“Han har de sidste snart tre uger opholdt sig hos Van Amersfoort i Holland, hvor han har hjulpet med alt muligt, lige fra at vaske biler til at rydde op – samtidig med, at han med en af de ansatte arbejder med alt, hvad der er relevant for hans udvikling,” fortæller Peter Vesti.

“Det er med at holde begge ben på jorden, for i den tyske Formel 4 er konkurrencen så tæt, at der blot skal en lille fejl til for at gå fra hot til not. Og Frederik ved, at træerne ikke vokser ind i himlen,” slutter den stolte far.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings