in

Racertalent bor i en campingvogn! 

Her er en ung mand med store racerambitioner.

En ung mand, der ikke er klynker, når det gør lidt ondt.

Fysisk og mentalt!

15-årige Frederik Vesti har som mange andre unge racerkørere sat sig et stort mål; han vil der op, hvor Kevin Magnussen i dag er nået til, Formel 1.

Den unge skoleelev fra Sønderjylland kører i år i formel-sportens fødeklasse, Formel 4, herhjemme og i Tyskland.

På de danske baner med Vesti-familiens eget team, og i Tyskland for et hollandsk racerteam, Van Ammersfoort Racing, et af de teams, man skal være hos, hvis ambitionerne skal opfyldes.

Den fantastiske Formel 1-kører, 18 årige Max Verstappen, har fået sin raceropdragelse hos dem. Så de ved om nogen, hvad der skal til for at få succes.

Kontrakten med Van Ammersfoort betyder, at Frederik ofte opholder sig hos teamet i Zeewolde ved Amsterdam, hvor han mellem løbene skal træne, køre simulator og være i kontakt med sin ingeniør og sine mekanikere.

En god kemi med dem og kendskab til teknikken og måden, der arbejdes på i teamet er nødvendigt, hvis de store mål skal nås.

Men selv om han fået en god kontrakt med Van Ammersfoort, betyder det ikke et liv i sus og dus.

Disciplinen er stram.

Frederik Vesti bor i en beskeden campingvogn tæt på teamets hovedkvarter, den tidligere Spyker sportsvognsfabrik.

Her sover han og slapper af mellem løbene, men der er også her han laver sine lektier. Han går på Filskov Friskole, og er løbende i kontakt med sine lærere på internettet.

“Bortset fra samværet med skolekammeraterne er der ingen forskel på, hvordan jeg bliver undervist og skal aflevere opgaverne,” siger Frederik Vesti.

Nogle vil nok mene, at det lyder kedeligt, men de skal ikke have ondt af Frederik. Han nyder det, og ved at der skal hårdt arbejde til for at få racerdrømmene opfyldt

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings