in

Promotor: Tv-serie er en gave for DTC

Godt for Jan Magnussen og godt for DTC.

TV-serien om Jan Magnussen og hans familie, “Familien Magnussen”, er blevet flot modtaget, og det glæder hovedrolleindehaveren.

“Jeg syntes serien giver et godt indblik i, hvad det kræver at være racerfamilie og racerkører både nationalt og internationalt” fortæller Magnussen Senior til vildmbiler.dk.

Også DTC-promotor, Peter Elgaard, glæder sig over Tv-serien.

“Det er en gave for DTC. Det kan ikke undgå at give mere medie- og publikumsinteresse,” siger han til vildmbiler.dk.

Verdens mest vindende racerkører, ja, det er Jan Magnussen, er i fuld gang med forberedelser til 12-timerløbet på Sebring den 18.-19. marts.

“Jeg har kørt en test på banen efter Daytona og rejser på tirsdag tilbage for at fortsætte testarbejdet med Corvette-teamet. Vi har ikke de store ændringer på vej, men konkurrencen i den amerikanske GT-serie er så skarp, at selv de mindste detaljer kan betyder forskellen på succes og fiasko. Så der skal hele tiden finpudses, og der skal trænes i pitstop, så de sidder lige i skabet hver gang,” fortæller Magnussen.

Også DTC-forberedelserne skydes snart i gang. I starten af marts drager Magnussen Racing Experience til Adria i Italien for at teste DTC-bilerne og Formel 4-racerne.

Med dernede er foruden Jan selv, Michael Marcussen og den unge Formel 4-kører, Christian Rasmussen.

“Vi har endnu ikke køreren på plads til den anden af vores formel-racere, men vi tager den med til Adria, og får vi ikke skrevet kontrakt med en kører inden afrejsen, overvejer jeg at invitere en kører med derned, for at få så mange input om bilen som muligt,” slutter Jan Magnussen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings