in

Magnussen tæt på nyt mesterskab

Historien gentager sig, næsten da!

Sidste år skulle Jan Magnussen og hans codriver Antonio Garcia blot køre over startstregen i finalen, 10-timersløbet Petit Le Mans på Road Atlanta, for at sikre sig det amerikanske GT-mesterskab. 

I år er situationen lidt i samme boldgade, for i finalen samme sted skal de to Corvette Racing-kørere “blot” slutte som nummer fem eller bedre for at genvinde mesterskabet. 

En stor matchbold, kan man vist godt kalde det.

Magnussen og Garcia fører mesterskabsserien med ni point ned til Ford Chip Ganassi Racing’s Richard Westbrook og Ryan Briscoe 

Som i næstsidste afdeling på Laguna Seca i 2017 flaskede også weekendens løb samme sted perfekt for Magnussen. Han sluttede på tredjepladsen, mens deres værste konkurrenter, Richard Westbrook og Ryan Briscoe, udgik. 

Trods tredjepladsen var Jan Magnussen dog ikke helt tilfreds. 

“Jeg er lidt skuffet over, at vi heller ikke denne gang kunne sikre en sejr. De to biler foran os endte med at køre overraskende langt på deres brændstof, hvilket ikke var en del af vores plan. Pointmæssigt var vi til gengæld heldige med, at det gik så dårligt for vores tætteste konkurrenter,” lyder det fra Jan Magnussen.  

Den danske DTC-kører ser frem til finalen på Petit Le Mans på Road Atlanta, for han har aldrig lagt skjul på, at det er en af hans absolutte favoritbaner. 

“Det er så stort, og vi er så glade for at stå i den her position inden finalen! Det er en optimal situation, der giver os mulighed for at jagte sæsonens sidste topresultat i stedet for at køre defensivt og forsvare titlen,” lød det fra Jan Magnussen sidste år. 

Defensivt kan Magnussen og Garcia heller ikke køre i år, for kampen i den højt profilerede GT-klasse med topklasse biler fra Ford, BMW, Porsche og Corvette er benhård og afgøres ofte på de sidste omgange. 

“Jeg har en sjov fornemmelse af, at det bliver et vildt løb,” lyder det denne gang fra en forventningsfuld Jan Magnussen, der sammen med Garcia er forsvarende mestre.. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings