in

Porsche-talent: Nu skal det være

Mikkel O. Pedersen skifter i år til et af de bedste team i Porsche Supercup, det italienske Dinamic Motorsport, hvor han afløser italieneren Mattia Drudi, der er blevet fabrikskører hos Audi. 

Struer-køreren har i de sidste tre sæsoner kørt Supercup for det tyske Molitor Racing Systems på en discountaftale, hvor han af økonomiske grunde har kørt i en godt brugt bil med en motor, der var træt, på konkurrenternes aflagte dæk og med bremser, der ikke helt havde det bid, der er nødvendigt for at præstere optimalt. 

”Jeg havde sidste år mange gode og tætte dyster med Mattia Drudi, og det er ikke gået ubemærket hen hos Dinamic Motorsport,” vurderer Mikkel O. Pedersen. ”Da det stod klart, at Mattia Drudi ikke skulle køre for dem i år, henvendte de sig til mig for at høre, om jeg ville overtage den ledige plads, og det var jeg helt klart på baggrund af det tilbud, der blev lagt på bordet.” 

Porsche Supercup betegnes som verdens hårdeste mærkeklasse i GT-racing, så derfor glæder Mikkel O. Pedersen til at med en helt ny bil at kunne høste frugten af det hårde og dyre arbejde, han har lavet de tre sidste sæsoner. 

Aftalen med Dinamic Motorsport, der i år også er engageret i GT3 i Blancpain-serien, betyder også, at Mikkel O. Pedersen ikke blot et fuldt program i Porsche Supercuppen, men også flere testdage end hidtil.  

”Derudover skal jeg inden det første løb i Supercuppen i Barcelona køre to andre Porsche Carrera Cup-løb,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Det første finder sted på Red Bull Ring i Østrig og senere på Spa i Belgien. Det er rigtig perfekt at få noget løbstræning på de to baner, for de indgår også i Supercuppen,” siger han til vildmbiler.dk. 

Allerede i næste uge mødes Mikkel O. Pedersen med sit ny team i Barcelona, hvor årets første officielle Porsche Supercup køres. 

Sæsonen starter i midten af maj, så det er vigtigt at få samlet en masse data i den kommende test. 

Udover sit omfattende internationale program med Porsche Supercuppen er Mikkel O. Pedersen i disse dage også ved at lægge sidste hånd på planlægningen af sit hjemlige program.  

”Jeg skal deltage i en række udvalgte løb på de danske baner, og skal jeg afvikle en række events i forbindelse med Porsche Event Danmark, ligesom jeg også arrangerer en række track days for mine sponsorer,” slutter han. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings