in

Michael Christensen i Le Mans-form

 

Porsches fabrikskører, Michael Christensen, og hans teamkammerater, Klaus Bachler, Lucas Luhr og Norbert Siedler startede 24-timersløbet på Nürburgring Nordschleife som nummer 30 og sluttede på sjettepladsen.

Danskeren var udlånt til det tyske privatteam, Frikadelli Racing, og med hurtig og sikker kørsel rykkede de op gennem feltet og blev bedste Porsche-team.

“Vi havde overhovedet ingen nærkontakt med konkurrenter i de 24 timer, og det er faktisk ret så usædvanligt for løbet, hvor antallet af biler i mange forskellige klasser skaber hektiske trafikale forhold,” fortæller Michael Christensen, der meldes i topform til sæsonen helt store begivenhed, Le Mans.

Kontakt med konkurrenterne havde Nicolaj Møller Madsen heller ikke, men han kom i stedet i karambolage med autoværnet efter at have mistet kontrollen over sin Phoenix Racing-anmeldte Audi R8 LMS GT3 under en overhaling.

Han fik bilen kørt i pit, men det tog over en time at få den køreklar igen, og så var hans løb kørt.

Nicki Thiim, der om nogen kender vejen rundt på den legendariske bane, deltog i SP8-klassen (topklassen er SP9) og kørte sig til en sejr i en Aston Martin Lagonda GT8.

Den regerende DTC-mester, Kasper H. Jensen, debuterede for Walkenhorst Motorsport i en BMW M235i og sluttede på en flot fjerdeplads.

Claus Grønning deltog i en Renault Clio Cup i SP3-klassen og udgik, samme skæbne overgik Niels Borum, der kørte en BMW 335i for Secrutal Sorg Reensport.


Christian Lundgaard var ikke så godt kørende weekendens F4-afdeling, som han var det i første afdeling. Det blev til en anden, tredje- og sjetteplads. Det var ikke imponerende, men det forlyder, at bilen denne gang langt fra var optimal.

Jacob Mathiassen udgik af det britiske GT4-mesterskab efter et sammenstød med Callum Macleod i Century Motorsport Ginetta G55 GT4. Danskeren kører for Team Parker Bentley

..

Efter utallige forsøg lykkedes det endelig for Ib Kragh/Karsten Isaksen at sejre i Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse og dermed vinde et DM-rally på hjemmebane.

Ib Kragh kører Citroën DS3 R5.

….

Mikkel Mac og hans portugisiske medkører Miguel Ramos sluttede på andenpladsen  i det første af weekendens to runder af International GT Open serien, der blev kørt på Spa Francorchamps i Belgien. Desværre udgik Ferrari-holdet tidligt af søndagens løb med mekanisk defekt.

Mikkel O. Pedersen sluttede på en flot tiendeplads i Porsche Mobil 1 Supercup i Monaco.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings