in

Kevin Magnussen får dansk selskab

Kevin Magnussen bliver ikke den eneste dansker på Formel-1-banerne i år.

Ved ni af løbene får han selskab af det danske racertalent, Mikkel O. Pedersen, der skal køre i support-klassen, Porsche Mobil 1 Supercup.

Verdens skrappeste mærkeklasse med 28 ens Porsche 911 GT3 Cup-racere med 4-liter, 485 heste motor til en egenvægt på 1180 kg.

Sæsonen starter i Barcelona og slutter i Mexico.

Struer-køreren har skrevet kontrakt med det tyske team, Monitor Racing System, MRS, som han kørte for i tre løb i serien sidste år. Med en fornem niendeplads i Barcelona som bedste resultat – i en virkelig slidt racerbil.

“Det er fantastisk følelse at have sæsonen på plads med så stort et team, og så i en fantastisk en serie som Porsche Mobil 1 Supercup, hvor fabrikkens kommende stjerner får deres raceruddannelse på et højt plan,” siger Mikkel O. Pedersen til vildmbiler.dk. 

Med kun tre løb i serien sidste år, i Barcelona, Monaco og Hockenheim, er Mikkel O. kvalificeret til at køre om rookie-mesterskabet.

“Det er helt klart det, jeg går efter at vinde, men en topplacering generelt tager jeg også gerne med,” tilføjer han. 

I modsætning til sidste, hvor Mikkel O. ikke fik træning før løbene, får han i år to officielle trænings-sessions, i Barcelona og i Monza, en før og en midt i sæsonen.

“Det betyder uendelig meget at være lige så godt forberedt som konkurrenterne,” siger han. 

Selv om hele verden bliver Mikkel Os arbejdsplads, så har han ikke glemt de danske rødder.

Han har købt en 2016 Porsche GT3 Cup, som han vil køre med i Special Saloon på FDM Jyllandsringen. Primært for at kunne invitere sine store sponsorer til mad og race, men også for at få mere køretræning.

Han vil også prøve at få nogle private test på de mange baner, han skal køre på i  Porsche Mobil 1 Supercup, som han ikke kender.

“Forsøget skal gøres,” slutter Mikkel O. Pedersen.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings