in

Nu kan du også se DTC på web-TV

DTC går i år nye veje for at få flere billeder ud til de motorsportsinteresserede, der ikke kan være til stede ved løbene – af en eller anden grund. 

Søndagens løb vises som i tidligere år på TV2 Sport med Ulrik Jønsson, og Jens Winther Jr. i som kommentatorer og Stine Jørgensen drønende rundt med en mikrofon håndenden i pit og paddock. 

Men nu kan du også få alt om lørdagens aktiviteter direkte på telefonen, på iPaden og computeren. Fra klokken 11.00 til 18.30 kan du følge ikke bare træningen og Super Pole i DTC, men også løbene i Renault F4, DS3 Cuppen og øvrige supportklasser. 

Det er klassesponsoren Mascot og DTC, der står bag den ny YouTube-kanal med studie på banen og med journalist Thomas Wulff som vært. 

Her vil der, udover træning, tidtagning og Superpole, også være fokus det det der sker i paddock og i teamteltene. Derudover vil seerne også blive inviteret med til et pressemøde kl. 18.00, hvor de kan stille spørgsmål til kørerne – og få svar på dem her og nu. 

Du kan klikke dig ind på programmet på www.dtv-net.dk eller direkte på YouTube, DTC.dk//danishthundersport. 

Der sker i år en lille, men interessant ændring i afviklingen af DTC. Alle kører som tidligere Superpole, men de fire bedste her skal ud i en Superpole 2, hvor ikke alene startplaceringerne i de to første rækker skal afgøres, men også kæmpes om 5-3-2 og 1 point. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings