in

Nissan X-Trail i Champions League-finalen

Nissan er klar med en opdateret version af den populære stor-SUV X-Trail, der er den verdens mest solgte af sin slags i verden.

Og hvor er det bedre at præsenteret den end ved årets Champion League-finale mellem Juventus og Real Madrid på National Stadium of Wales i Cardiff.

Nissan er nemlig storsponsor for Champion League og finalen, der sendes til 200 lande og forventes at blive set af 170 millioner tv-seere.

Flere end der kigger med, når den amerikanske Super Bowl spilles.

Nissan X-Trail starter således næste kapitel af succeshistorien med den allerstørste bevågenhed.

Den ny X-Trail, der er storebror til den berømte Qashqai, er ikke helt ny, men den har fået så mange opgraderinger, at det er tæt på.

Mest synlig er den ny ”V-motion”-kølergrill med et nyt kofangerdesign, der allerede sidder på den ny Micra og som også bliver ansigtet udadtil på den kommende Qashqai.

Forbedringerne omfatter foruden et nyt eksteriør, et interiør i højere kvalitet med attraktive nye funktioner og innovative teknologier, så kørslen bliver endnu mere sikker.
Forbedringerne i interiøret omfatter et nyt D-formet rat, så føreren nemmere kan komme ind og ud af bilen. Der er anvendte nye materialer i hele kabinen – også på sæderne, hvor læderet nu er af en højere kvalitet.

Som en reaktion på kundernes ønske om et audiosystem i absolut topklasse har udstyrsversionen Tekna nu et helt nyt BOSE Premium-audiosystem med otte højttalere som standardudstyr.

Det er det mest komplette soundsystem, der nogensinde har kunnet fås til en Nissan i Europa.
Takket være den nye kabineindretning er bagagerummet større end før med en VDA-kapacitet, som er steget fra 550 til 565 liter i versioner med fem sæder. Når alle sæder er klappet ned, øges bagagerumskapaciteten til 1996 liter.
Den ny Nissan X-Trail være tilgængelig med den selvkørende teknologi ProPILOT i løbet af 2018.  Systemet overtager styring, acceleration og opbremsning i en enkelt vognbane på motorveje i tæt trafik og ved kørsel med høj hastighed.
ProPILOT er et af de ny Intelligent Mobility-systemer i X-Trail. Af øvrige kan nævnes intelligent nødbremse med registrering af fodgængere og Rear Cross Traffic Alert. Hvis føreren forsøger at bakke, mens systemet registrerer en bil, der nærmer sig, advarer systemet føreren med en meddelelse og en advarselslyd.
De tre effektive motorer i X-Trail er de samme som tidligere, det vil sige en 2,0-liters dieselmotor med 177 hk, som kom til Danmark i år, en 1,6 diesel med 130 heste og en turbobenzin med 163 hestekræfter.

Der er 6-trins manuel gearkasse eller automatisk CVT XTronic-gearkasse, for- eller firehjulstræk samt fem eller syv sæder at vælge imellem

Den ny Nissan X-Trail kommer til salg i Danmark fra efteråret 2017.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TEST: Micra nu også en bil for mænd

AMG, 50-årig med høj potens