in

GT-mester: Vi blev “snydt” for sejren

“Det her er det mest skuffet, jeg nogensinde har været over en andenplads”. 

Den nykårede GT-verdensmester, Porsche fabrikskøreren Michael Christensen, lå i weekenden med tre timer igen til at vinde en suveræn sejr i 24-timers-løbet på Nürburgring Nordsleife, men en overhaling i gul flagzone af en af hans tre medkørere, Lurens Vanthoor, udløste en tidsstraf på 5,32 minutter, og det kostede sejren. 

“Det er jo en fuldstændig sindssyg straf vi får. Normalt får man en drivethru for at overhale under gult flag, men vi får 5 min. 32 sek.! Regler er selvfølgelig regler, men jeg synes ikke straffen passer til forseelsen og vi føler alle, at vi fik frastjålet sejren,” udtalte Michael Christensen efter løbet og tilføjer: 

“Vi var klart de bedste og kørte et løb uden at ramme nogle, hvilket i sig selv næsten er umuligt. Og når man så kigger tilbage på, at vi burde have vundet på Sebring, burde have vundet på Le Mans og burde have vundet her, så er det bare slet ikke til at bære. Vi fik klart det største bifald af alle, da vi gik på podiet, men det er desværre en ringe trøst lige nu.” 

Michael Christensen delte på Nürburgring Nordschleife en Porsche 911 GT3 R fra Manthey Racing med Kevin Estre, Laurens Vanthoor og Earl Bamber. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings