in

Mesteren sagde farvel med et brag

Sæsonen i Formel 4 Renault.dk sluttede dramatisk for Daniel Lundgaard.

I søndagen finale på FDM Jyllandsringen mistede han bremsetrykket på baghjulene på sin racer, da han med 185 km/t. skulle bremse ned for enden af langsiden i en duel med Nicolas Bier og tog ham med ud i sandfanget.

Heller ikke i weekendens første løb var Lundgaard på toppen, men det viste sig efterfølgende at et motorproblem kostede to sekunder pr. omgang og han sluttede på sjettepladsen.

I andet løb var han i vanlig stil med helt fremme og sluttede toer efter Frederik Vesti.

Men alt det er glemt nu.

For Daniel Lundgaard havde allerede inden DM-finalen sikret sig Formel 4 Renault.dk-mesterskabet efter en flot sæson med hele syv sejre.

”Det var dog ikke sådan, jeg havde ønsket at slutte sæsonen,” sagde Daniel Lundgaard efter løbet. “Men heldigvis drejer sæsonen sig om mere end et løb, og selvom jeg er ked af de skader, der er kommet på bilen, så er jeg glad for, at der ikke skete mere med nogle af os.

Efter Formel Ford-mesterskabet sidste år i Formel 4-mesterskabet i år vil Daniel Lundgaard gå nye veje næste år.

”Selvom jeg nu har vundet to formel-mesterskaber, står alle døre ikke åbne. Vi skal ud og finde et budget i vinter og så må vi se på, hvad der er penge til at køre næste år.”

DTC er blevet nævnt som en mulighed.

Men først skal Daniel Lundgaard køre en test i Formel 3, præmien for at vinde Formel 4 Reanult.dk-mesterskabet.

“Det kunne være interessant at fortsætte i Formel 3, eller Renault 2,0, men det koste så mange millioner, at vi slet ikke kan være med,” slutter den nybagte mester.

Nummer to i årets Formel 4 Renault.dk blev Frederik Vesti, der røg ud af titelkampen, da han på grund af sig engagement i den tyske ADAC Formel 4-serie måtte melde fra til de to afdelinger på Ring Djursland.

Nummer tre blev Christian Rasmussen, der efter en blød sæsonstart kom flot igen i anden halvdel af sæsonen.