in

Lille VW-SUV med store ambitioner

Den kommer til Danmark til april til priser fra 199.990 kr. 

VI taler om den ny højbenede Polo-SUV, kaldet T-Cross, der kan gå hen at blive en ny Folkevogn, eller en danskerbil, om man vil. 

T-Cross er en bil med store ambitioner, den er marginalt længere end  Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed. 

Altså en bil, der er let at komme rundt med og komme ind i og ud af. Lige det folket efterspørger

Det er også en bil med masser af sikkerhedsudstyr som standard. V kan nævne Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering.  

T-Cross fås i tre udstyrstrin kaldet T-Cross, Life og Style.  

Den billigste er med en 95 hk 1,0 TSI-motor, næste trin er T-Cross Life med en 95 hk 1,0 TSI-motor, 224.995 kr. mens topversionen, Style, udelukkende fås med en 115 hk 1,0 TSI-motor til priser fra 254.995 kr.  

“Vi forventer, at den mest solgte version bliver en 1,0 TSI med 95 hk i midterste udstyrstrin, kaldet Life. En meget stor andel af dem vil sandsynligvis også være med DSG-gear, hvis købemønstret følger det, vi har set fra Polo,” siger VWs pressechef Thomas Hjortshøj til Vildmedbiler.dk.

Ingen VW’er uden pakker og det gælder også T-Cross. Du kan opgradere med en DK pakke til 1,0 TSI, der koster 8.996 kr. og omfatter Climatic aircondition, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og Vinterpakke.  

Prisen er den samme for en DK pakke til T-Cross Life, men her indeholder pakken Klimaanlæg Climatronic, parkeringssensorer, regnsensor og automatisk nedblænding af bakspejl.  

Detaljer som App-Connect og induktiv opladning gør brugen af mobiltelefon i T-Cross under kørsel nem og ukompliceret og kan fås i en DK teknikpakke til 7.995 kr., der også omfatter sidespejle med el-klapfunktion, tonede ruder bag og forsæder med lændestøtte.  

Ønskes navigation, tilbydes dette i en pakke til 8.996 kr., der også giver dig Car-Net Guide & Inform onlineservices i 3 år samt DAB+ modtager. Navigation er overskueligt og nemt at betjene via infotainmentanlæggets 8” store touchskærm, der har en flot og tydelig grafik.  

Du kan fuldende den digitale oplevelse bag rattet af T-Cross med det digitale Active Info Display-instrumentering, der kan fås i en DK teknikpakke med nøglefri betjening og Light Assist til en samlet pris på 8.996 kr. 

Designmæssigt kan du også få masser af udstyrsdetaljer. Du kan vælge T-Cross Life og Style med designpakkerne Bambus Garden, Energetic Orange eller Black, der giver bilen et mere funky og umiskendeligt udseende med karrosserimatchende farve på sidespejle, instrumentbordets og centerkonsollens dekor, alufælgene og i sædernes indtræk. En designpakke til T-Cross Life koster 10.495 kr. og 8.996 kr. til T-Cross Style.  

Vil du give din T-Cross et mere sportsligt udtryk, kan den bestilles med en smart R-Line eksteriørpakke, der koster 21.996 kr. til T-Cross Life og 14.996 kr. til T-Cross Style. Pakken omfatter 17” Sebring letmetalfælge, en R-Line frontkofanger, indfarvede dørpaneler og bagkofanger, R-Line-logoer i kølergrill og på forskærmene. 

På T-Cross Style er det muligt at vælge en R-Line kombipakke, hvor du udover R-Line eksteriørpakken og 18” Nevada letmetalfælge også får R-Line sportssæder, læderbeklædt multifunktionssportsrat og aluminiumsbeklædte sportspedaler. Prisen for R-Line kombipakken er 25.996 kr. 

Men pas på med kuglepennen, for at det løber hurtigt op, hvis du vil have det hele med. 

Den nye T-Cross kan opleves hos de danske forhandlere i weekenden d. 27.-28. april. 

 

 

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings