in

Le Mans-reserver holder sig klar

Jan Magnussen, Michael Christensen, Nicki Thiim, Marco Sørensen, Christina Nielsen og David Heinemeier-Hansson er klar til at forsvare de danske farver på Le Mans. 

Og Mikkel Jensen og Anders Fjordbach skal holde sig klar, hvis en af kørerne i henholdsvis BMWs GTE-Pro og SMP Racings i LMP2 må melde forfald af den ene eller anden grund. 

Mens Anders Fjordbach er på Le Mans for at gøre klar til pre-testen på søndag, hvor han skal køre de obligatoriske syv omgange, så er Mikkel Jensen taget til Ungarn for på Hungaroring at servicere BMWs DTM-team med highspeed-ture. 

“BMW har fortalt mig, at de vi søge dispensation for mig i forbindelse med Le Mans, så det sætter jeg min lid til, at de får på plads,” siger han til Vildmedbiler.dk lige før afrejsen fra Billund. 

Begge de to danskere skal på Le Mans deltage i alle officielle møder, briefinger og VIP-arrangemeter for deres respektive teams. Mikkel Jensen skal også med ved præsentationen af den ny BMW M8. 

Anders Fjordbach har fra sin deltagelse i ELMS stor erfaring med Dallara-Gibson LMP2-raceren, som SMP Racing stiller op med, så han kan blive en vigtig brik for teamet, selv om han ikke skal køre. 

“Jeg vil også sammen med min manager, Peter Utoft, bruge tiden til at besøge de andre teams for at snakke med dem og fortælle, at jeg er klar, hvis de kommer til at mangle en kører,” fortæller han til Vildmedbiler.dk fra Le Mans. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings