in

Kia Venga med nyt look 

Til februar kan du få en opfrisket Kia Venga. 

Den har fået nyt look for og bag, den har fået en mere sofistikeret kabine og så er der kommet et bredere udvalg af ekstraudstyr til.

Det er den ny biltrend. Køberne skal have mulighed for at personliggøre deres ny bil.

I Danmark vil 2015-versionen af Venga kunne fås med fire 1.4-liters og 1.6-liters benzin- og dieselmotorer med en ydelse fra 77-128 hk.

Priserne starter ved 160.000 kr. for en 5-dørs 1,4 Style benzin. Vil du have aircon, skal du tilkøbe en Style Plus-pakke til 20.000 kr. 

Udover køleanlægget omfatter pakken også sædevarme, armlæn på fører- og passagersæde plus lommer bag på forsæderne.

Alle udgaver er standardudstyret med hele Kia’s miljøpakke, som omfatter ISG Stop & Go, intelligent ladekontrol, elektronisk servostyring, eco driving gearskifte indikator og lavfriktionsdæk.

Bilerne kan fås med enten en 5-trins eller en 6-trins manuel gearkasse og en 4-trins automatisk gearkasse.

Udvendigt er der kommet mere stil over Venga.

Den har fået en større tiger-nose-kølergrill, ja, det kalder de den, og samtidig er den nederste del af kølergrillen blevet redesignet med nye tågeforlygter og mulighed for at tilkøbe et kombineret LED-dagskørelys.

Bag på bilen forbinder horisontale kromlister de nye baglygter, der også omfatter LED-lys.

Inden døre er der virkelig sket noget. Venga er forfinet med indlæg i mørkere metal med lyse detaljer, og man kan tilkøbe nye typer af sædeindtræk, som øger kabinens kvalitetsfornemmelse. Ny er også midterkonsollen. 

Ekstraudstyret omfatter en ny generation af Kia’s AVN-system (audio-video navigation) med 7″ display, bakkamera, hurtigere processor og hurtigere ruteberegning.

Den ny Venga har samme udvendige mål som forgængeren, den vil sige fire meter lang og 160 cm høj. Akselafstanden er uændret 261,5 cm.

Alle Venga-versioner er udstyret med et 60/40-splitbagsæde, der kan forskydes 130 mm og klappes ned, så der opstår et alsidigt og rummeligt varerum.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings