in

Hurtig racer til danske VM-kørere

Nicki Thiim og Marco Sørensen er klædt godt på til sæson-starten i FIA World Endurance Championship på Spa den femte maj. 

Aston Martin Racing team principal Paul Howarth, siger til sportscar365, at vintertestene af den ny Vantage GTE har vist lovende takter. 

Og han forventer, at de to danske stjerner vil være “on the pace” fra første løb i super-sæsonen, der strækker sig frem til finaleløbet på Le Mans næste år. 

Siden oktober har de to danskere og de andre fabrikskørere kørt omkring 20.000 km i to Vantage GTE i Sebring, Navarra, Motorland Aragon og Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.  

“Vi har i 18 måneder testet stress-testet bilerne med bl.a. en 30 timers test på den krævende bane i Sebring,” fortæller Paul Howarth. “Og vi vil forsætte med at presse teknikken lige indtil sæsonpremieren på Spa og derefter indtil Le Mans i juni.” 

Vildmedbiler.dk kan fortælle, at Marco Sørensen lige nu er i gang med den afsluttende test af GTE-raceren på Spa.

AMR Vantage GTE-raceren, der er med en Prodrive-udviklet twin-turbo fire liter V8 motor, skal i år køre på Michelindæk, lige som fire andre fabriksteam i WEC. 

“Vi har haft en fantastisk dialog med Michelin og vi forventer os rigtigt meget af samarbejdet med dem,” siger Howard. 

“Med tilstedeværelsen af den ny BMW M8 GTE og den ligeledes ny EVO-version af Ferrari 488 GTE, så vil et Top-4-resultat være en god start,” tilføjer han. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings