in

Gatting erstatter Magnussen i København

Jan Magnussen er ikke til start i DTC-afdelingen ved Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden, da han kører i USA, men hans racer får ikke lov at hvile af den grund. 

Magnussen Racing Experience har nemlig lejet bilen ud til Michel Gatting, der sidste år havde en forrygende DTC-weekend i København, hvor hun med to tredjepladser var med til at underholde de mange tilskuere. 

Jeg glæder mig utroligt meget til igen at køre i DTC-serien,” fortæller Michelle Gatting, som i denne sæson deltager i Danish Supertourisme Turbo. ”Vi havde en flot weekend i København sidste år, og jeg er meget taknemmelig for at Andersen Biler og deres samarbejdspartnere har skabt mulighed for, at vi igen kan køre racerløb til Copenhagen Historic Grand Prix. Naturligvis skal der også lyde en stor tak til Jan (Magnussen, red.) og hans team (Magnussen Racing Experience, red.) for den tillid, som de viser mig, ved at låne mig Jans racer i weekenden.” 

Jan Magnussen kører i weekenden ottende afdeling i IMSA-mesterskabet på sin favoritbane, Road America, og der bliver pres på ham og hans medkører Antonio Garcia.

De ligger p.t. nummer to i mesterskabet, et point efter de førende rivaler fra Ford, mens det andet Ford-hold på tredjepladsen ligeledes kun er ét point væk.

“Med fire løb tilbage af sæsonen spidser kampen til. Det har sjældent ligget så tæt, som det gør nu, hvilket vi naturligvis bliver nødt til at overveje i vores strategi. Vi har fået en del podieplaceringer denne sæson, og selvom vi virkelig gerne snart vil have en sejr, handler det først og fremmest om at komme hjem med gode point i bagagen, fortæller Jan Magnussen til vildmbiler.dk.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings