in ,

Frygtede corona, købte ny bil på video

Bliv helst hjemme og hold afstand, hvis du er ude. 

Det er myndighederne klokkeklare budskab til os, hvis vi skal gøre os forhåbninger om hurtigt at komme tilbage til en mere normal hverdag. 

Men livet skal jo leves videre, og 71-årige Jens Erik Kruse Jensen fra Tjørring i Midtjylland skulle have en ny bil uden han skulle ud at besøge forhandleren.

Han kontaktede derfor bilrådgiver Stefan Flydtkjær hos STS Biler i Herning, på telefonen, og han foreslog Jens Erik at holde et videomøde, hvor han viste den bilmodel, som Jens Erik Kruse Jensen var blevet varm på, frem gennem kameraet på sin mobiltelefon.  

Og efter en grundig snak om bilen og dens udstyr blev de også enige om en pris og fik samtidig finansieringen gennem Toyota Finans på plads. Alt sammen foregik online, mens de kunne se hinanden på skærmen på deres respektive mobiltelefoner. 

”Det var behageligt at kunne sidde i ro og mag derhjemme. Bilrådgiveren var meget flink at tale med, og jeg synes, det var en ligeså god måde, som hvis vi havde været henne hos forhandleren. Hvis det havde været en brugt bil, ville jeg nok gerne have prøvet den, men nu det var en ny bil, gjorde det ikke noget,” forklarer Jens Erik Kruse Jensen. 

Han regner med at skulle have sin nye bil i mange år og håber naturligvis ikke, at det danske samfund kommer til at opleve en ligeså voldsom pandemi igen. Men hvis det skulle ske, og der stod ny bil på ønskelisten igen, ville han ikke tøve med at købe den online uden fysisk kontakt i forretningen. 

”Jeg kunne godt finde på at gøre det igen, og jeg kan godt anbefale andre at prøve det, for jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg håber dog, at virussen snart forsvinder – i hvert fald inden maj, hvor min nye bil står klar,” siger Jens Erik Kruse Jensen. 

Toyota-forhandleren STS Biler var en af de første til at tilbyde videomøder for private kunder, men i dag tilbyder alle Toyota-forhandlere videomøder, hvor man kan få vist den bilmodel frem, som man er interesseret i.  

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings