in

Fræk og flot Fiat til fruen

Fiat 500 er stadig en smart lille sag!

Og nu kan du også få den i en meget smuk version. Fiat 500 Beauty Edition, hedder skønheden, der er blevet til i samarbejde med Magasin i forbindelse med deres Beauty Week-kampagne.

I samme anledning er der produceret et specielt beauty-badge til samtlige biler, ligesom de alle leveres med en “beautybag” med blandt andet skønhedsprodukter, et iPhone 6 cover samt et modemagasin.

Der er tale om en Fiat 500 0.9 Turbo med 80 hestekræfter og Lounge udstyr, som derudover yderligere har eksklusive Poltrona Frau lædersæder, elfenbensfarvet rat og radio, elegante 16” alufælge samt metallak i enten sort eller blå som standardudstyr.

Oplaget er på 100 eksemplarer, 50 i sortmetal og 50 i blåmetal, og modsat hvad man ellers  kunne forvente med alt det udstyr, så er der ikke skruet tilsvarende op for prisen. Tværtimod har Fiat skåret 49.200 kr. af normalprisen, og den vejledende udsalgspris er derfor blot 149.990 kr.

Fiat 500 Beauty Edition er med Start&Stop system, der standser motoren, når bilen holder stille, fx for rødt, og dermed skåner miljøet.

Det er der også noget smukt i.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Smart opfindelse mindsker dækstøj

Racer-pige vil have oprejsning på Le Mans