in

Racer-pige vil have oprejsning på Le Mans

Christina Nielsen oplevede den totale optur i dette års amerikanske Imsa-mesterskab, mens hendes entre på den europæiske scene med Formula Racing i ELMS, ikke var opmuntrende.

Her var det danske team bare ikke godt nok klædt på.

Med sejren i GTD-klassen i USA i en Ferrari 488 GT3, blev hun den første kvinde, der vandt et internationalt mesterskab i en stor serie.

Hun blev også den første danske kvinde, der stillede op i Le Mans, men det gik ikke lige som hun havde drømt om.

Hun blev under løbet helt utilgiveligt, for åben tv-skærm, kritiseret for sin indsat af en teamkammerat, og det ødelagde totalt stemningen og muligheden for at præstere.

Men Christina Nielsen har ikke opgivet et comeback på Le Mans. Hun arbejder sammen med sit amerikanske  Ferrari-team, Scuderia Corsa, på vende tilbage allerede næste år i en konkurrencedygtig bil og i et velforberedt team.

men både teamet og Christina arbejder på at finde samarbejdspartnere

“Der er ikke noget på plads endnu, men både teamet og Christina arbejder på at finde samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte den økonomiske byrde,” siger hendes presseansvarlige, Jan Kaiser til vildmbiler.dk.

Han fortæller også, at hun har fornyet kontrakten med Scuderia Corsa i USA, så den også gælder i 2017. Det betyder, at hun fortsætte samarbejdet med Alessandro Balzan.

”Det bliver dejligt at starte sæsonen, sammen med et team jeg kender og sammen med mennesker, jeg alle sammen kender og har det godt med. Og bilen bliver også den samme og den ved vi fungerer, så det var det naturlige valg at fortsætte her,” fortæller hun.

Første løb i 2017 bliver den amerikanske 24 timers-klassiker på Daytona, der afvikles den 28-29. januar.

Foto: Jan Kaiser

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings