in

High Class Racing atter på podiet 

 

Lidt skuffet!

Det var Anders Fjordbach og Dennis Andersen efter anden afdeling i LMP2 i European Le Mans Series på Monza i Italien.

De sluttede som i åbningsløbet på Silverstone som nummer tre, men sejren var inden for rækkevidde i løbets slutfase.

Derfor skuffelsen.

“Vi blev tvunget til, fra andenpladsen og med ti minutter tilbage, at tage et pitstop for at tanke og det kom til at koste dyrt,” fortæller Anders Fjordbach fra Monza. “Vi havde ikke tid til at skifte til nye dæk og med kun seks sekunders forspring til nummer tre og kun tre minutter tilbage af løbet, blev vi overhalet og mistede andenpladsen,” fortæller Anders Fjordbach.

Efter den flotte tredjeplads på Monza ligger Dennis Andersen og Anders Fjordbach nummer tre  i teammesterskabet i  European Le Mans Series og på en delt syvendeplads for kørere i deres High Class Racing Dallara-Gibson.

“Selv om vi med lidt held var sluttede længere frem på Monza, er sæsonstarten absolut godkendt. Vi ligger nummer tre i mesterskabet, og det er mere, end vi havde forvente inden sæsonstarten,” siger Dennis Andersen, der overtog bilen midt i løbet på andenplads efter en forrygende start af Anders Fjordbach, og leverede den tilbage i samme position efter sublim kørsel.

Næste løb for de to danske High Class Racing-kørere er den 23. Juli på Red Bull Ring.

Nicki Thiim sluttede på andenpladsen i LMGTE i ELMS på Monza og fører serien i en privatanmeldt Aston Martin.

KEO Racing startede i LMP3 med to udenlandske kørere som nummer 11 i Michelin Le Mans Cup på Monza, men udgik i et sammenstød i første sving i løbet.

BMW junior-køreren Mikkel Jensen blev i en BMW M6 GT3 nummer 18 i Blancpain Endurance Series på Silverstone. 45 biler fuldførte og de første 24 var på omgangshøjde.

Dennis Lind blev i en Lamborghini nummer 27 en omgang nede.

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings