in

Racerkører må træffe hård beslutning

Racerkøreren Anders Fjordbach har besluttet at vælge GT-racing fra og i stedet i satse 100 pct. på sit ny LMP2-projekt.

“Jeg har brugt lang tid på at bygge mit navn op i GT-racing i bl.a. VLN og 24-timersløbene på Nürburgring Norschleife, så det gør ondt langt ind i sjælen at skulle vælge det fra,” fortæller Anders Fjordbach til vildmbiler.dk.

“Men LMP2-projektet er så omfattende og anderledes, at det vil være bedst kun at satse på det,” tilføjer han.

Det danskejede Highclass Racing har indrettet sig i en større bygning i Barcelona og har ansat seks medarbejdere.

På mandag drager Anders Fjordbach og hans medkører, Dennis Andersen, med teamet ned til Dallara i Italien, hvor de skal køre roll-out med LMP2-prototypen.

“Jeg glæder mig helt vildt til at komme i bilen, som vi har haft i tankerne i meget lang tid. Det er en spændende rejse, der starter hos Dallara på mandag, og som vil vare de næste tre år.” siger Anders Fjordbach.

Efter roll-out’en rejser High Class Racing til Motorland Aragon i Spanien, hvor de skal deltage i en dæktest med Dunlop.

Første delmål for Anders og Dennis er at etablere sig som topteam i den europæiske Le Mans-serie, der starter med en officiel test den 29. marts på Monza.

Første afdeling i ELMS-serien er på Silverstone.

“Le Mans er selvfølgelig også et stort mål for os, men nu tager vi det stille og roligt, og kører ikke Le Mans før vi er klar til at yde en god indsats,” slutter Anders Fjordbach sin snak med vildmbiler.dk.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings