in

Årets overraskelse: Er rastløs

Seks løb, fire sejre og to tredjepladser!

Årets overraskelse i dansk banesport, 26-årige Anders Fjordbach, nyder den gode første halvdel af 2017-sæsonen.

Men noget plager ham!

“Sidste år kørte jeg 25 løb, og i år bliver det kun til syv. Det er svært at være professionel racerkører med så få løb, og det gør mig rastløs. Jeg har aldrig nogensinde tidligere set så meget motorsport i Tv,” siger Anders Fjordbach til vildmbiler.dk. 

Derfor er Anders Fjordbach og hans management allerede begyndt at kigge mod 2018.

“Vi har gode muligheder for at få flere løb på kalenderen, i GT og måske også et dobbeltprogram i LMP2, så jeg er fortrøstningsfuld,” siger ålborgenseren. 

Han tilføjer forsigtigt, at der måske kan komme noget meget stort på programmet allerede i år, uden at han dog vil komme nærmere end på, hvad det er.

“Det vil useriøst at melde noget ud, før alle papirer er underskrevet.” 

Det primære mål for resten af denne sæson er at fortsætte med at præstere i LMP2 i European Le Mans Series, hvor Anders og Dennis har været på podiet, tredje trin, i de to løb, der er kørt.

“Det var vist ikke mange, der troede, at, vi kunne præstere allerede i vores debutsæson i LMP2, men vi har gjort et godt forarbejde, og vores målsætning med at komme i mål så hurtigst som muligt uden at begå fejl, har virkelig fungeret,” fortæller Anders Fjordbach. 

Sammen med sin kæreste, Sophie, flytter han efter sommerferien til Barcelona for at være tættere på High Class Racing, der har base på Circuit de Catalunya, tæt på de europæiske racerbaner og for at få en på opleveren.

Men også for at kæresten kan få mulighed for at fortsætte sine internationale business-studier på udebane.

Ved at bosætte sig i Barcelona kommer han også tættere på sin teamkammerat, Dennis Andersen, der bor i Malaga.

 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings