in

High Class Racing mødt af chikane

 Anders Fjordbach og Dennis Andersen blev mødt af chikane, da de ankom til Paul Richard i Frankrig for at gøre klar til LMP2-løbet i European Le Mans Series. 

På grund af de høje hastigheder de ny LMP2-prototyper har ramt i denne sæson, har arrangørerne besluttet at lave en fartdæmpende chikane på den ikoniske 1,7 kilometer Mistral Straight langside. 

Af sikkerhedsmæssige grunde. 

Kørerne møder Mistral Chikane første gang, når de fredag kører ud på banen til træningen. 

Den ny chikane ændrer ikke så meget på topfarten for enden af langsiden, der stadig når op på omkring 295 kilometer i timen, men det er en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre, at dækkene bliver for varme og eksploderer, hvis de skal holde til topspeed hele vejen,” siger Anders Fjordbach. 

Han forventer et løb hvor dem, der er bedst til at spare dækkene vinder. 

“Kører man bare flat-out mister de hurtigt vejgrebet, og så er det slut med at kæmpe om podiepladserne,” fortæller han fra Paul Richard. 

High Class Racing-kørere er ankommet til Paul Richard fuld af optimisme.  

I weekenden kørte Anders Fjordbach teamets Renault R.S.01 GT-bombe i Special Saloon Car-serien ved Grand Prix Danmark, og med sublim kørsel under skiftende vejrforhold satte han konkurrenterne godt og grundigt til vægs i alle tre løb. 

“Det var til tiders meget udforende at køre den superhurtige bil på den snævre og våde Jyllandsringen, men det gav trods alt en god omgang køretræningen inden det for alvor gør løs på Paul Richard i weekenden,” fortæller Anders Fjordbach. 

Aalborgenseren havde håbet at kunne forbedre banerekorden i løbet, men det satte regnen en stopper for. 

De to danske High Class Racing-kørere ligger før weekendens fjerde afdeling i LMS på en tredjeplads i den samlede stilling. 

“Vi havde et dårligt løb sidst på Red Bull Ring og en ikke alt for god test på Spa for 14 dage siden, men vi har fået løst de småproblemer, der var med bilen, vi både håber og tror, vi kan lave et godt resultat på Paul Richard,” siger den i Spanien bosiddende dansker Dennis Andersen. 

Udover High Class Racings kørere, Anders Fjordbach og Dennis Andersen, deltager også Mikkel Jensen og Morten Dons i LMP3 samt Nicki Thiim, der fører GTE-Pro-klassen med sit engelske Aston Martin-team.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings