in ,

Fiat-tilbud: Kør nu – betal i 2021

Bilsalget er i frit fald over det meste af verden, også Danmark, og vi vil i de kommende måneder opleve priskampe og kreative tiltag for igen at få gang i salget. 

Fiat Danmark har i dag præsenteret deres tilbud til bilkøberne; “Kør nu – betal i 2021” , hvor du uden en krone på lommen får udleveret nøglen til din ny Fiat med besked om, at du første skal betale første afdrag i 2021. 

Kampagnen dækker de to nye modeller, 500 og Panda Hybrid Launch Edition, men også 500, Panda, 500X, Fiat Tipo 5-dørs og Station Wagon og 500L Wagon.  

De nye udgaver af Fiat Panda og Fiat 500 Hybrid Launch Edition med mild-hybridmotor, der kombinerer Fiats tre-cylindrede FireFly-benzinmotor med en elektrisk BSG-motor (Belt-integrated Starter Motor) og et litiumbatteri. 

Den ny drivlinje giver samlet en højere brændstofeffektivitet, og den nye motor reducerer i gennemsnit CO2-udledningen med 20 pct. og op til 30 pct. for Panda sammenlignet med den tidligere 1.2-liters motor med 69 hk. 

Den nye mild-hybridmotor genvinder energi ved opbremsning og deceleration, som så bliver brugt til at genstarte motoren ved Start&Stop-kørsel samt til acceleration.  

Sætter føreren bilen i frigear ved lave hastigheder, slukker benzinmotoren, og batteriet driver alle bilens funktioner. Den nye mild-hybridmotor er kombineret med en sekstrins manuel gearkasse. 

Launch Edition-varianten af de to modeller kommer også med de særlige Seaqual-sæder, der er fremstillet med plastik, som bl.a. er opsamlet fra havet. Desuden byder Panda Hybrid Launch Edition på standardudstyr som bl.a. klimaanlæg, parkeringssensor bagtil, hill-holder, LED-kørelys, læderrat og -gearknop, tågeforlygter, indfarvede sidespejle, sidelister og kofanger, og city-servostyring.  

500 Hybrid Launch Edition kommer med bl.a. 16’’alufælge, glastag, LED-lys i kombination med kørelys, 7’’Uconnect med HD-touchskærm, fartpilot, Apple Carplay, læderrat med ratbetjening, klimaanlæg, tågeforlygter, 7’’ TFT-display i instrumentgruppen, kromlister, specialfarvet instrumentpanel og meget mere. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings