in

FDM afviser racerbil-konstruktør

Dan Suenson, der står bag racerbilfirmaet Aquila Cars, truer FDM med en stævning.

Vi har helt håndfaste beviser for, at FDM ulovligt kopierer vores succesfulde design af racerbilen Aquila Synergy, udtaler Dan Suenson i en pressemeddelelse. 

”Det er et klokkeklart brud på markedsføringsloven, og da FDM efter vores henvendelse nægter at stoppe denne praksis, har vi til hensigt at indgive en stævning af FDM.”  

“Plagiering af vores produkt er en direkte trussel mod virksomhedens eksistens. Vi kan naturligvis ikke konkurrere mod en organisation, som springer design, udviklingsomkostninger og konstruktionsomkostningerne over og lader det kopifremstille i Østeuropa. 

“Vi håber på en snarlig afgørelse, så virksomheden og arbejdspladserne ikke går tabt,” slutter Dan Suenson. 

Vildmedbiler.dk har forelagt FDM pressemeddelelsen og til den siger Henning Pedersen, divisionschef.

“FDM har ingen aftale med Aquila omkring køb af reservedele. I forbindelse med vedligeholdelse af bilerne, har vi fulgt den praksis, der er i andre motorsportsklasser. I øvrigt er der fri konkurrence på valg af leverandør til reservedele.” 

“Vi har haft en lang dialog med Aquila omkring mangelfuld leverance og kvalitet af reservedele og har derfor været nødsaget til at finde andre leverandører, hvor både pris og kvalitet matcher det behov, som vi har til de biler, der kører i serien.” 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings