in

Eks-racerkører køber gokartcenter

 

Den tidligere DTC-kører, Michael Schröter, er ny ejer af et stort gokartcenter. 

Han har sammen med sin samlever, webdesigner og reklamebureau-ejer Maria Louise Jensen, købt Odense Gokart Hal, der tilbage i 1993 åbnede som Danmarks første indendørs gokartbane. 

Det var den tidligere gokart-stjerne, Rene Bøllingtoft, der startede projektet i Danmarks tredjestørste by. 

Michael Schröter er officiel dansk importør af Haase gokart, og den aktivitet tager han med ind i bygningen, der huser gokartbanen. Også Maria Louise Jensen flytter sin aktiviteter dertil. 

Jørn Haase vandt i 1984 verdensmesterskabet i Formel K, og efter 18 år i motorsporten startede han i 1991 produktionen af gokarts, i dag på en fabrik i Italien. 

Rene Bøllingtoft har også haft en stor international karriere med flere mesterskabstitler. 

De ny ejere af Odense Gokart Hal har store planer med det ny gokartcenter, bl.a. en udvidelse af banen, men ifølge Michael Schröter handler det i første omgang at gøre den til den sjoveste og mest spændende bane i Danmark. 

”Vores udgangspunkt er, at gokart skal være muligt for alle. Derfor starter vi blandt andet Gokart Børnehold og seniorhold, hvor børn og voksne i Odense og omegn kan gå til gokart og få køreundervisning,” fortæller Michael Schröter.  

Han er selv en erfaren underviser, da han siden 2013 har været ansvarlig for Danmarks eneste Gokartlinje på TronsøSkolen. Stedet for unge kørere der drømmer om at blive professionelle.  

Parret vil også skabe et øget samarbejde med gokartklubber omkring undervisning og andet, som kan gavne gokartkørere.  

”Vi ser en god synergi i for eksempel at hjælpe Søndersø Karting Klub til bedre forhold. Hvis vi kan styrke klubbens kørere, så er jeg sikker på, at interessen for at køre gokart vil stige her i Odense, og dermed får vi også flere mennesker herud i hallen,” påpeger Michael Schröter 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings