in

DTC-team skal udvikle talenter

De danske motorsportstalenter får nu deres eget træningscenter i Aarhus. 

Det er Massive Motorsport, der i deres hovedkvarter i Tilst, har indrettet et splinternyt træningscenter, der stilles til rådighed for alle, der er indplaceret i et af DASU og Team Danmarks talentprogrammer. 

Aktive der ikke er indplaceret, har også mulighed for at købe adgangskort til træningslokalerne ved henvendelse til Massive Motorsport. 

Træningsfaciliteterne er indrettet specifikt til fysisk træning af racerkørere for øje og i tæt samarbejde med DASUs fysiske træner Dennis Wounlund. 

 ”Massive Motorsport er meget glade for at have indgået dette samarbejde med DASU og på den måde være med til at bidrage til talentudviklingen i Danmark,” siger Direktør for Massive Motorsport, Casper Elgaard. 

“Med vores træningsfaciliteter, der omfatter fitnesscenter og vores professionelle simulator, har vi skabt en base for danske racerkørere, ung eller gammel, hvor de kan træne sammen, udfordre hinanden, lære af hinanden, og på den måde skabe bedre racerkørere fremover. Vi har igennem tiden opfostret mange store internationale stjerner her i Danmark, og det håber og tror jeg på, at vi med dette samarbejde med DASU kan sikre, at Danmark også i fremtiden har gode internationale kørere,” tilføjer han. 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings