in

Danske LMP-kørere skifter racerbil

Dallara i ELMS sidste år, Ligier i den asiatiske Le Mans-serie, der slutter i weekenden i Malaysia, og Oreca i ELMS-testen i Barcelona forrige uge. 

Racerkøreren Anders Fjordbach har haft muligheder for at prøve alle tre LMP2-biler på markedet, og han har sammen med sin medkører, Dennis Andersen, besluttet, at det skal være Oreca i denne sæson. 

“Dallara skuffede sidste år, Ligier har været rigtig god i de asiatiske løb, men Oreca er i en klasse for sig selv, så vi blev enige om at købe en til årets ELMS-sæson, hvor vi forhåbentlig får en entry til Le Mans,” fortæller Anders Fjordbach, der inden han om et par dage rejser til Malaysia håber at blive far til en dreng. 

Anders har Dennis har testet deres ny racer i Barcelona, hvor High Class Racing har værksted. De kørte en masse installationstests for at vænne sig til bilen, der ifølge danskerne har et meget større potentiale end Dallara’en. 

I forhold til de to andre mærker mener Anders Fjordbach, at Oreca’en er en LMP2,5. 

“Testen blev første og sidste gang, vi kommer i bilen inden sæsonpremieren på Paul Richard den 13. april. Indkøbet af Oreca’en har været dyr, og vi har derfor besluttet at spare de mange penge to testdage koster,” siger Anders Fjordbach. 

Omkring en entry til Le Mans er de to danskere meget ydmyge. 

“Sidste år blev vi skuffet over ikke at komme til start på Le Mans, så i år forventer ikke noget, men håber selvfølgelig,” tilføjer Anders Fjordbach. 

De to Dallara High Class Racing ejer, vil blive lejet ud til tests og løb i den kommende sæson. 

Foto: JJ Media

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings