in

Dansk GT-kører tager stort skidt op internationalt

Jens Reno Møller, der er regerende GT Sports Club mester, skal i år, ligesom Nicolaj Kjærgaard, Bentley, køre GT World Challenge Europe, tidligere Blancpain, i sin Honda NSX GT3 Evo. 

“Jeg har sammen med JAS (Italiensk Honda racingfirma, red.) arbejdet i en måneds tid på projektet, men der er stadig nogle detaljer, der skal på plads,” fortæller Jens Rene Møller til Vildmedbiler.dk. 

Blandt de ting der arbejdes med, er kørersammensætning.  

“Vi har fået lovning på en fabrikskører fra Honda, men mangler stadig en bronzekører, der både er hurtig, har penge samt erfaring med NSX-raceren, og dem er der ikke mange af,” indrømmer Ikastkøreren. 

At der skal køres et 24-timersløb på Spa i serien gør ikke jagten på bronzekørere mindre, for her skal der bruges to. 

“Jeg havde en rigtig god engelsk GT-kører på blokken, men han sprang fra i weekenden og min drøm om at få Christina Nielsen er bristet på grund af hendes engagementer i USA. Men der er stadig halvanden måned til det første løb, så kabalen skal nok gå op inden da,” slutter Jens Reno. 

Budgettet for at gå fra GT Sports Club til Endurance er 4,5 gange højere, så budgettet for en endurance-sæson er med det rigtige testprogram og andre vigtige ting 800.000 euro. Uden bilen, som Jens Reno Møller har.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings