in

Dansk dynamit i rumpen på Fjordbach

Ander Fjordbach og Frank Stippler får kærligheden at føle i weekendens 4-timersløb på Nürburgring Nordschleife.

De vandt første afdeling i VLN langstrecken Meistershaft for 14 dage siden, og med de teams og kørere der er til start i anden afdeling, skal speederkablet holdes helt stram, hvis de vil gentage bedriften.

“Det bliver et meget svært løb, for ikke alene er der mange fantastiske biler og kørere på startlisten, man skal også have heldet med sig i de fire timer løbet varer,” fortæller Anders Fjordbach til vildmbiler.dk. 

Med held mener ålborgenseren, at bilen holder hele vejen hjem, og at man undgår kontakt med de langsommere biler, der er med i feltet.

Vildmedbiler.dk har i dag, torsdag, fået et update omkring forholdene på Nürburgring: “Vejrudsigten ser rigtigt skidt ud med masser af regn, og med så mange biler til at piske vandet op, bliver svært at se klart fremad,” siger han fra Nürburgring.

Et par af dem, der er klar til at udfordre Anders Fjordbach og Frank Stippler i deres Phönix Racing Audi R8 LMS er danskere, og hvilke danskere:

Michael Christensen og Nicki Thiim.

Førstnævnte stiller op for Manthey Racing sammen med sin faste makker i WEC, Richard Lietz, i en Porsche 911 GT3 R, og Nicki Thiim sammen med Darren Turner i Aston Martin Racings ny Vantage GT3.

Det er første gang Thiim kører på Nürburgring efter sit overraskende brud med Audi.

Michael Christensen bruger weekendens VLN-afdeling som optakt til 24-timersløbet samme sted den 24.-26 maj.

Her kører Fjordbach også, sammen med Frank Stipler og DTM-køreren Eduardo Mortaro.

Årets helt store tyske langdistanceløb på Nürburgring Nordschleife er med et GT-felt, der får Le Mans til at ligne en afdeling af et lokalt mesterskab.

Marco Sørensen er også til start i VLN i weekenden. Han kører sammen med brasilianeren Fernando Rees i en V8 Vantage N24 for Aston Martin Testcentre. De kører i en af de mindre klasser for at få den nødvendige Nordschleife-licens til at køre de hurtigste biler.

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings