in

Casper Elgaard på talentjagt til DTC

DTC-kongen abdicerer!

Men heldigvis forlader han ikke motorsporten.

Casper Elgaard lægger  bare hjelm og køredragt på hylden og sætter sig om bag ved skrivebordet, teamchefens skrivebord.

Og tak for det.

Dansk motorsportsport kan ikke undvære en kapacitet som Casper Elgaard, der har en kæmpe racererfaring og et enormt netværk efter en lang og succesfuld karriere.

Og den viden er han klar til at give videre til nye navne og talenter.

Beslutningen om at stoppe på toppen er ikke truffet fra den ene dag til den anden.

Men den 1. september i bilen på vej til 24-timersløbet i 24H Series i Barcelona.

“Jeg følte, at jeg ikke mere havde overskud til både at være kører og teamchef. Det var stressende og jeg manglede energi til at være 100 pct. i begge funktioner,” fortæller Casper Elgaard til vildmbiler.dk. 

“Massive Motorsport vil, som det ser ud lige nu, køre videre med to biler næste år, men måske tre, hvis vi kan finde budgettet til det. Jeg vil gerne finde et ungt talent, som vi kan give en god raceruddannelse,” siger Casper Elgaard.

DTC kommer til at kræve store ressourcer næste år, så derfor har han sammen med ejerne af Massive Motorsport besluttet at sende teamets Aston Martin GT3-racer på pension.

“Den kommer til at stå i vores udstilling, for det er ikke realistisk at sælge den til en fornuftig pris. Så hellere beholde den,” oplyser Elgaard. 

Aston Martin Raceren, der er ved at blive genopbygget efter skaderne i Barcelona, har chassis-nummer 03, og det gør den virkelig interessant.

Det er nemlig den ældste fabriksracer, da 01 0g 02 var deciderede testbiler, og aldrig har været i kamp på racerbanerne.

Hvem der skal køre for Massive Motorsport i DTC næste år har Casper Elgaard ikke på plads, men han lægger ikke skjul på, at Lasse Sørensen er en af hans yndlingskørere.

“Han har vist stor potentiale i de to løb, han har kørt for os i år, så ham vil jeg gøre meget for at få med i teamet,” slutter DTC-mesteren, der kører sit sidste løb i DM-finalen på FDM Jyllandsringen i weekenden. 

Med chance for at vinde sin syvende titel.

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. En dygtig racerkører er/var Casper. Har aldrig eksperimenteret med økonomisk usikre udlandseventyr – men viste i sin tid hos Essex Le Mans teamet sit kanonstore talent.
    Og stor respekt for han nu, i en stadig ung alder vil koncentrere sig om hvervet som teamchef. Det bliver super for Dansk motorsport og Danske talenter at have en kapacitet som Casper Elgaard som talentsmed og indpisker.