in

Big Mag: Stolt over ny Corvette-kontrakt

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Jan Magnussen også næste år skal køre for Corvette Racing i USA og på Le Mans. 

Men nu er det blevet officielt meldt ud. 

Jan Magnussen har været en fast del af Corvette Racing i 11 år, og 2018 vil markere 20-året for det General Motors-ejede team, som ubetinget er et af de mest succesfulde i amerikansk motorsportshistorie.  

Corvette Racing er noteret for hele 106 løbssejre, 12 konstruktørmesterskaber og 12 teammesterskaber. Det er samtidig syvende sæson i træk, Corvette Racing stiller med det samme lineup af kørere.  

Det betyder, at Jan Magnussen igen skal dele racerbil med spanske Antonio Garcia, mens teamkammeraterne i den anden Corvette er engelske Oliver Gavin og amerikanske Tommy Milner. 

Magnussen og Garcia vandt i år GTE-mesterskabet i WeatherTech Sportscar Championship. 

Det er et vanvittigt privilegium at være en del af Corvette Racing. Jeg er stolt over at have repræsenteret teamet i næsten halvdelen af min karriere, og jeg er lykkelig over at kunne fortsætte arbejdet i 2018,” fortæller Jan Magnussen og fortsætter: 

En af vores største og mest værdfulde styrker er den stabilitet, vi har været i stand til at fastholde. Flere af teamets ansatte er de samme, som da jeg kørte mit første løb for teamet for mange år siden. Det gør arbejdet så meget nemmere, når vi kender vores indbyrdes styrker og svagheder og kan arbejde ud fra det. Det er et fantastisk hold, og jeg glæder mig til at komme ud og kæmpe om sejrene igen. 

Lige nu holder Jan Magnussen jul med familien i Roskilde, men allerede den 5. januar er han på arbejde i USA. Her deltager han i det traditionsrige ‘Roar Before The Rolex 24’, som både er årets første test og samtidig forberedelsen til det berømte 24-timersløb, som afvikles den 25.-28. januar. 

 

What do you think?

Written by Steen Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

GIPHY App Key not set. Please check settings